ריבת תות שדה אני
שימורי תות אני יכול להיות רק התבלין אתה מחפש. מתאים ל-5 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 833 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. אם יש לכם סוכר, תותים, חומץ, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . עם כפית ציון של 33% המנה הזאת לא כל כך סופר. נסו שימורי תות, שימורי קינמון תות, ו טבעת גבינה עם ריבת תות (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר, לשלב את התותים, סוכר, חומץ ומלח. מביאים לרתיחה מתגלגלת, ומבשלים ערבוב לעתים קרובות במשך 15 עד 20 דקות, או עד הטמפרטורה של התערובת הגיעה 220 מעלות F (105 מעלות C).
להעביר את התערובת לצנצנות סטריליות חמות, עוזב 1/2 אינץ ' headspace, ולאטום. צנצנות תהליך במשך 10 דקות באמבט מים. מקררים ריבה ברגע שהחותם נשבר.