קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות16
ציון בריאות0
מגזין

ריבת תפוזים-מסקרפונה פופ-טארטס

ריבת תפוזים-מסקרפונה פופ-טארטס
מרמלדה כתומה-מסקרפונה פופ-טארטס עשויה להיות רק ארוחת הבוקר שאתם מחפשים. והוא מספק כ 16 מנות . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 241 קלוריות. לכי לחנות וקחי מרמלדה כתומה, ביצה, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות זה מובא לך על ידי אוכל רציני. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו כתום-ריבה Linzer טארטים, חמאת בוטנים וריבה פופ טארטס, ו ריבת תפוזים-Ricotta Cupcakes With Marmalade Buttercream Zapping (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים את החמאה לחתיכות 1/2 אינץ', להקפיא אותם בזמן שאתה למדוד ולערבב את החומרים יבשים.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1
מערבבים את הקמח, הסוכר והמלח במעבד ואת הדופק שלוש או ארבע פעמים כדי לערבב. לאחזר את קוביות החמאה מהמקפיא, לפזר אותם על תערובת הקמח, ואת הדופק עד התערובת יוצרת גושים בגודל אפונה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2
מוסיפים את מי הקרח, 1 כף בכל פעם, ואת הדופק לערבב, הוספת מספיק מים עבור הבצק לבוא יחד. כדי להפוך את הבצק ביד: בקערה גדולה, לטאטא יחד קמח, סוכר ומלח. לאחזר את קוביות החמאה מהמקפיא ולהפיץ אותם באופן שווה בתערובת הקמח, ציפוי אותם עם תערובת הקמח. להטביע את האצבעות לתוך התערובת ולהתחיל צובט את החמאה והקמח יחד, מה שהופך את דיסקים דקים, floury של החמאה. המשך לעבוד את התערובת עד החמאה נשברת ראשונה לתוך חרוזים בגודל אפונה ואז לתוך תערובת רופפת הדומה חול רטוב.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
טפטוף ב 3 כפות של מי הקרח ולהשתמש ביד שלך כמו מסרק לערבב את הנוזל רק עד הבצק מחזיק יחד. במידת הצורך, להוסיף מים נוספים, 1 כף בכל פעם, עד הבצק מגיע יחד במסה מתפוררת.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
4
להפוך את הבצק החוצה על משטח עבודה נקי, מקומח או גיליון נייר קלף. לאסוף את הבצק יחד בתלולית, ואז ללוש אותו כמה פעמים כדי להחליק אותו. מחלקים אותו לשניים, ולטפוח בעדינות ולחץ כל חצי לתוך מלבן מחוספס, מעגל, או מרובע על 1 אינץ ' עבה. הצורה שתבחר תלויה באיזו צורה אתה תהיה מגלגל את הבצק. אם אינך יודע כיצד תשתמש בבצק בשלב זה, בחר בעיגול. לעטוף בניילון נצמד או בנייר קלף ולשמור בקירור לפחות 2 שעות או עד 3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
5
לפופ-טארטים: מחממים את התנור ל-375 ° F. קו שני גליונות אפייה עטופים בנייר קלף.
מרכיבים שתצטרך
פחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקיםפחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
בקערה קטנה, לטאטא יחד את הביצה והמים. קמח קל משטח עבודה נקי.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
הסר חצי מהבצק מהמקרר, פתח אותו, הניח אותו על משטח העבודה המשוריין, ופרח את החלק העליון בקלילות.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
8
מרדדים את הבצק לתוך מלבן שמודד בערך 9 על ידי 12 אינץ'. זה צריך להיות בערך 1/8 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
9
באמצעות גלגל מאפה רגיל או מחורץ, לקצץ את הקצוות מרופטים. ואז לחתוך את הבצק לתוך מלבנים 3-by-2-inch מסודר, שמירת הקישוטים. (אם אתם כמוני, החלקים שלכם לא יהיו זהים, אז כשאתם ממלאים את הפרוסות, אתם תרצו לראות את המלבנים ולהתאים את הקרובים ביותר לאותו גודל.)
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
10
העברת מחצית המלבנים לתבנית אפייה מוכנה, ריווח אותם על 1 אינץ ' זה מזה. אלה הם " תחתית."בעדינות מברשת כל מלבן עם 1 כף של mascarpone, החל מהמרכז ועוצר בתוך 1/4 אינץ' של הקצה על כל הצדדים. למעלה הגבינה עם 2 כפיות של המרמלדה. באמצעות מברשת או האצבע שלך, לצנן את קצה המלבן עם לשטוף את הביצה. בזהירות במקום מלבן שני על גבי הראשון, ולחץ כדי לאטום את הקצוות יחד. חזור עם המלבנים הנותרים, ואז לכווץ את הקצוות עם הקוצים של מזלג. באמצעות מזלג tines, לנקב את השכבה העליונה של המאפה כמה פעמים. מקררים, חשופים, לפחות 15 דקות או עד 2 שעות. חזור על גלגול, חיתוך, מילוי, ו crimping עם המחצית השנייה של הבצק. לאסוף את שאריות הבצק משני החצאים, ליצור לכדור, ולהתגלגל החוצה כדי לעשות עוד כמה מאפים. (אסוף את הבצק רק פעם אחת או שזה יהיה לאפות את קשה.) אתה צריך על 16 פופ טארטס בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
פחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקיםפחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
11
כאשר גיליון האפייה השני של Pop-Tarts מוכן, מניחים את המחבת הראשונה בתנור ואת השני במקרר, ולאחר מכן מניחים מדף אפייה על גיליון קלף על השולחן או הדלפק שלך. (זה חוסך את פני השטח מפני טיפות דביקות!)
מרכיבים שתצטרך
פחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקיםפחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
אופים את המאפים עד שהם חום זהוב על גבי (הצדדים יהיו חומים הראשונים), כ -20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
13
הסר מהתנור ומיד (ובזהירות) להעביר את המאפים על מדף האפייה, ולאחר מכן להחליק את תבנית האפייה השנייה לתנור.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
14
תנו למאפים להתקרר לפחות 30 דקות לפני ההגשה.
15
פשטידות אפויות מקורר לחלוטין ניתן לשמור במיכל אטום בטמפרטורת החדר עד 24 שעות או קפוא עד 3 חודשים. לחמם בתנור 375°f במשך כ 12 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות