ריגטוני אפוי עם קישואים וחציל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Rigatoni אפוי עם קישואים חצילים. מנה זו מכילה כ 38 גרם חלבון 60 גרם של שומן, וסך הכל 1123 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך עלי בזיליקום קרועים, שמן זית, שן שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית נסו ריגטוני אפוי עם חצילים ונקניקיות, ריגטוני אפוי עם חצילים ועגבניות קלויים, ו ריגטוני אל פורנו (ריגטוני אפוי) עם אספרגוס קלוי וכן הלאה (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים את הריגטוני בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, ערבוב מדי פעם, עד אל דנטה.
מסננים את הפסטה, בהזמנת 1/4 כוס מי הבישול. החזירו את הפסטה לסיר בזמן הכנת הרוטב.
מחית את העגבניות עם המיצים שלהם בבלנדר או מעבד מזון. להעביר את מחית דרך מסננת בסדר להגדיר מעל קערה כדי להסיר את הזרעים.
חום 1/4 כוס שמן צמחי במחבת nonstick גדולה. קו צלחת גדולה עם מגבות נייר.
מוסיפים מחצית החצילים למחבת ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב מדי פעם, עד חום זהוב, על 6 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את החצילים לצלחת לנקז. חזור עם החצילים הנותרים ושמן צמחי ולהוסיף את המנה הראשונה של חצילים. זרוק את השמן במחבת.
מחממים את שמן הזית באותו מחבת המשמשת לבישול החצילים.
מוסיפים את השום ומבשלים על חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד ריחני, על 30 שניות.
מוסיפים את הקישואים והבצל ומבשלים על חום גבוה, ערבוב לעתים קרובות, עד מעט התרכך, על 6 דקות.
מוסיפים את מחית העגבניות, הבזיליקום והאורגנו ומבשלים על אש מתונה עד שהרוטב מצטמצם בשליש, כ -15 דקות. מערבבים את החצילים ומתבלים במלח ופלפל.
מקפלים את רוטב החצילים והקישואים לריגטוני יחד עם המוצרלה ומי בישול הפסטה השמורים.
מעבירים את הפסטה לתבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ ' ומפזרים את גבינת הפרמזן באופן שווה מעל.
אופים במשך 15 דקות, או עד מחומם דרך.