ריגטוני אפוי עם ריקוטה וכרוב ירוק
ריגטוני אפוי עם ריקוטן וכרוב ירוק עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 365 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. אם יש לכם שיני שום, מלח, גבינת ריקוטה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Polentan אל Forno עם כרוב ירוק, צ'דר & ריקוטה, ריקוטן אפוי וריגטוני תרד, ו ירקות דרומיים מושלמים (כרוב, סלק, כרוב ירוק, חרדל) (מתכונים דומים).
הוראות
לנקז ולהניח בצד. מחממים תנור ל 35
גריז קל צלחת אפייה 13 - x 9 אינץ'.
מחממים חמאה בתנור הולנדי על חום בינוני-גבוה; בצל קצוץ 5 דקות או רק עד חום.
מוסיפים שום, ומבשלים על 1 דקה. להפחית את החום בינוני נמוך, ולהוסיף ירקות; לכסות ולבשל 15 עד 20 דקות או עד ירקות רכים, ערבוב מדי פעם.
מפזרים ירקות עם קמח. קוק חשף, תוך ערבוב כל הזמן, 1 דקה. בהדרגה להוסיף חלב, ערבוב טוב. מבשלים 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד מעובה וחלק.
הסר מהחום; מערבבים פסטה מבושלת, מוצרלה, ואת 5 החומרים הבאים.
מניחים לתוך צלחת מוכנה, ומפזרים באופן שווה עם פרמזן.
אופים ב 350 במשך 15 עד 20 דקות.