ריגטוני אפוי עם תרד, ריקוטה, פונטינה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 45 גרם חלבון 44 גרם של שומן, וסך הכל 950 קלוריות. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך פונטינה, ריגטוני, פלפל טרי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ריקוטן אפוי וריגטוני תרד, ריגטוני אפוי עם ריקוטן וכרוב ירוק, ו אפוי Rigatoni עם תרד, פרובולון, טורקיה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל-45
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
שמן 9 על 13 אינץ ' תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
3
בסיר גדול של מים רותחים, מלוחים, לבשל את rigatoni עד כמעט נעשה, על 12 דקות.
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
8
מערבבים את תערובת התרד לתוך הפסטה. למעלה עם שאר פונטינה ופרמזן.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
גבינת פונטינה
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
9
טפטוף את הנותרים 2 כפות שמן מעל.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
10
אופים את הפסטה עד החלק העליון הוא חום זהוב, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
וריאציה: אתה יכול להחליף עוד פסטה עבה, כגון פנה rigate, פנה, זיטי, או fusilli. מרתיחים את כל אלה אחת או שתי דקות פחות.
מרכיבים שתצטרך
פנה!
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
זיטי
12
המלצת יין: לבן בטעם עדין כגון אורבייטו ישלים את הריקוטה המתונה יפה. וגם, כי אורבייטו הוא לא oaky, היין אין טאנין מריר להתנגש עם תרד מריר מעט אגוז מוסקט.
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)