ריגטוני עם בטטה, אורגנו ופרמזן
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: פולנטה W / פרמזן, אורגנו, רוטב צ'ילי מתוק, בייקון, קל שמנת פרמזן Rigatoni (Rigatoni Alla Pana), ו שום וטריז בטטה אורגנו.
הוראות
מחממים תנור ל 375 F. לשטוף את תפוחי האדמה המתוקים ולדקור את עורם כמה פעמים עם מזלג.
מניחים אותם ישירות על מתלה בתנור.
אופים 1 שעה או עד רך; להפריש. מבשלים את ריגטוני על פי הוראות החבילה.
ניקוז, הזמנת 1/3 כוס מי הבישול. במחבת קטנה, מחממים את שמן הזית על אש בינונית-נמוכה.
מוסיף את השום והמרוט עד רק זהב.
מוסיף את אורגנו ומטופח על 1 דקה, עד ריחני מעט פריך.
שים את הריגטוני בקערה גדולה. קחו את בשר תפוחי האדמה לתוך קערת הפסטה.
מוסיפים את תערובת שמן הזית ואת מי הפסטה וזורקים.