ריגטוני קפרזה
ריגטוני קפרזה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 384 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן למנה. מתאים ל-5 מנות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך פלפל, ריגטוני, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די טוב. נסו ריגטוני קפרזה, אפוי קפרזה ריגטוני, ו קל שמנת פרמזן Rigatoni (Rigatoni Alla Pana) (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 4 מרכיבים בקערה גדולה.
מערבבים שמן, צלפים, מלח, פלפל ושום בקערה קטנה; מערבבים היטב עם מקצף.
יוצקים על תערובת פסטה; לזרוק בעדינות.
מפזרים גבינת פרמזן; לזרוק היטב.