ריזוטו איטלקי עם פלפלים אדומים קלויים ואפונה
ריזוטו איטלקי עם פלפלים אדומים קלויים ואפונה עשוי להיות רק מנות ראשונות שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 306 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 3 גר' של שומן. והוא יספק כ 4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו אפונים, פלפל, פלפלים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ו דיאט. מתכונים דומים: פלפלים אדומים קלויים: שתי טכניקות קלייה וכיצד להשרות אותם, ריזוטו קוסקוס ישראלי עם פלפלים קלויים, ו פילאף שעורה עם פלפלים קלויים ואפונה שלג.
הוראות
חותכים פלפלים לחצי לאורכו; להסיר ולהשליך זרעים וממברנות.
מניחים פלפלים, צד העור למעלה, על תבנית אפייה, ולשטח עם כף היד. Broil 5 1/2 אינץ ' מחום (עם דלת תנור חשמלי נפתח חלקית) 15 עד 20 דקות או עד חרוך.
מניחים במי קרח עד קריר; לקלף ולהשליך עורות. קוצצים ומניחים בצד.
מערבבים מרק ומים בסיר; מניחים מעל חום בינוני. מכסים ומביאים לרתיחה; להפחית את החום לנמוך, ולשמור על חום. (לא להרתיח.)
שמן חום בסיר בינוני על חום בינוני גבוה עד חם; להוסיף אורז. לבשל 2 דקות או עד אורז הוא השחמה קלות, ערבוב כל הזמן. להפחית את החום בינוני נמוך.
להוסיף 1 כוס תערובת מרק רותח לאורז, ערבוב כל הזמן עד רוב הנוזל נספג.
להוסיף מרק שנותר, 1/2 כוס בכל פעם, בישול ערבוב כל הזמן עד כל תוספת 1/2 כוס נספג (כ 30 דקות). (אורז יהיה רך ויהיה עקביות שמנת.)
להוסיף אפונה; לבשל, ערבוב כל הזמן, עד מחומם היטב.
מוסיפים פלפל קצוץ, גבינה, ושאר החומרים; לבשל, ערבוב כל הזמן, עד מחומם היטב.