ריזוטו אפוי עם ירקות קלויים עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 2 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 10 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 466 קלוריות. אם יש לכם בצל, שמן זית, גבינת פרמזן-רג'יאנו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ריזוטו שעורה עם ירקות חורף קלויים, ריזוטו שעורה עם ירקות חורף קלויים, ו צלעות כבש עם ירקות קלויים וריזוטו אפונה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 400°f / 200°C / גז
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
צולים את הירקות על תבנית אפייה/מגש יחיד על המדף העליון של התנור {הריזוטו יאפה על המדף התחתון}.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
בינתיים, מחממים את שמן הזית בסיר עמיד או בתנור הולנדי על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
מוסיף את הבצל ומבשל, ערבוב, עד שהוא רך שקוף, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
5
מוסיפים את האורז ומערבבים מעיל עם השמן. מערבבים את היין ומבשלים עד היין התאדה, 1 דקה יותר. מערבבים 2 כוסות / 480 מ " ל של מים חמים, מלח ופלפל, ומביאים לרתיחה. מכסים ומעבירים לתנור.
מרכיבים שתצטרך
8 (U-12) שרימפס
1 כפית מלח היקורי מעושן
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
אופים על המדף התחתון במהלך 25 הדקות האחרונות של זמן צלייה עבור הירקות. אחרי 25 דקות, תבדוק את הריזוטו. רוב הנוזל צריך להיספג והאורז רק מבושל.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
הסר את הריזוטו מהתנור ומערבבים עוד 1/2 כוס / 120 מ " ל כוסות מים חמים, ואת החמאה והגבינה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
רוטב חמוציות, להגשה
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
מגישים עם ירקות קלויים עם שבבי דק של Parmigiano-רג ' יאנו.
איטלקי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. קיאנטי פיקיני קלאסיקו עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.