קושימומחה
מוכן ב50 דק.
מנות50
ציון בריאות1
מגזין

ריזוטו אפונה ובייקון

ריזוטו אפונה ובייקון
ריזוטו אפונה ובייקון עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 75 קלוריות. והוא יספק כ 50 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. אם יש לכם יין, אפונה תינוק, בייקון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 14% המנה הזאת לא משהו. נסו שעועית וריזוטו בייקון, ריזוטו אפונה ובייקון, ו ריזוטו בייקון וביצה (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת, לבשל את הבייקון על אש מתונה עד פריך, 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מסננים את הבייקון על מגבות נייר; להזמין 1 כף שומן בייקון.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
3
במעבד מזון, מחית חצי אפונה עם 1 כוס מים.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
אפונהאפונה
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
4
בסיר גדול, מחממים את השמן.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
5
מוסיפים את הבצל ומבשלים על חום מתון עד מרכך, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
6
מוסיפים את האורז ומבשלים, ערבוב, עד האורז מצופה באופן שווה עם השמן.
מרכיבים שתצטרך
אורזאורז
שמן בישולשמן בישול
7
מוסיפים את היין ומבשלים עד כמעט התאדה, 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ייןיין
8
להוסיף מלאי חם מספיק רק כדי לכסות את האורז ולבשל על חום מתון, ערבוב, עד המניה נספג.
מרכיבים שתצטרך
מלאימלאי
אורזאורז
9
הוסף מניה נוספת כדי לכסות את האורז. המשך בישול ערבוב, הוספת מלאי נוסף כפי שהוא נספג, עד האורז הוא אל דנטה מושעה ברוטב שמנת, 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
מלאימלאי
אורזאורז
10
מוסיפים את מחית האפונה, את האפונה שנותרה ואת הבייקון ומבשלים, ערבוב, עד חם.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
אפונהאפונה
11
הסר את הריזוטו מהחום ומערבבים בחמאה, שומן בייקון שמור, גבינה ומיץ לימון. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
מיץ לימוןמיץ לימון
טיפות בייקוןטיפות בייקון
חמאהחמאה
גבינהגבינה
12
מקשטים עם יורה אפונה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
אפונה יורהאפונה יורה