ריזוטו אפונה ובייקון עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 75 קלוריות. והוא יספק כ 50 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. אם יש לכם יין, אפונה תינוק, בייקון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 14% המנה הזאת לא משהו. נסו שעועית וריזוטו בייקון, ריזוטו אפונה ובייקון, ו ריזוטו בייקון וביצה (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחבת, לבשל את הבייקון על אש מתונה עד פריך, 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מסננים את הבייקון על מגבות נייר; להזמין 1 כף שומן בייקון.
מרכיבים שתצטרך
בייקון
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
3
במעבד מזון, מחית חצי אפונה עם 1 כוס מים.
מרכיבים שתצטרך
מים
אפונה
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
4
בסיר גדול, מחממים את השמן.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
5
מוסיפים את הבצל ומבשלים על חום מתון עד מרכך, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל
6
מוסיפים את האורז ומבשלים, ערבוב, עד האורז מצופה באופן שווה עם השמן.
מרכיבים שתצטרך
אורז
שמן בישול
7
מוסיפים את היין ומבשלים עד כמעט התאדה, 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
יין
8
להוסיף מלאי חם מספיק רק כדי לכסות את האורז ולבשל על חום מתון, ערבוב, עד המניה נספג.
מרכיבים שתצטרך
מלאי
אורז
9
הוסף מניה נוספת כדי לכסות את האורז. המשך בישול ערבוב, הוספת מלאי נוסף כפי שהוא נספג, עד האורז הוא אל דנטה מושעה ברוטב שמנת, 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב
מלאי
אורז
10
מוסיפים את מחית האפונה, את האפונה שנותרה ואת הבייקון ומבשלים, ערבוב, עד חם.