קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות8
מגזין

ריזוטו ברוקולי עם שמנת ולימון

ריזוטו ברוקולי עם שמנת ולימון
צריך מנות ראשונות ללא גלוטן? ריזוטו ברוקולי עם שמנת ולימון יכול להיות מתכון עצום לנסות. מנה אחת מכילה 470 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 26 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. גשו לסופר וקנו שום, שמן זית, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . נסו ריזוטו לימון עם ברוקולי, ברוקולי Rabe ב קרם לימון, ו מרק ברוקולי עם קרם לימון-צ'ייב (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את שמן הזית ואת החמאה בסיר גדול וכבד מעל חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מוסיפים את הבצל והשום; מבשלים ומערבבים עד הבצל מתחיל להפוך חום זהוב בקצוות, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
יוצקים את האורז, ומערבבים עד האורז מצופה בשמן והחל טוסט, 3 עד 4 דקות. להפחית את החום בינוני ומערבבים את היין הלבן ומיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
אפונה גויה®אפונה גויה®
דַק-דַק-
4
מבשלים ומערבבים עד שהיין מתאדה ברובו, ומערבבים בשליש ממרק העוף; ממשיכים לערבב עד לשלב. חזור על תהליך זה פעמיים נוספות, תוך ערבוב כל הזמן. ערבוב במרק צריך לקחת 15 עד 20 דקות בסך הכל. מערבבים בקרם, ומבשלים 5 דקות לפני ערבוב בברוקולי, עירית, גבינת פרמזן, גבינת אסיאגו. מבשלים ומערבבים עד שהריזוטו חם; מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת אסיאגוגבינת אסיאגו
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוףפחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Antinori Badian A Passignano Chiani Classico Gran Selezione עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 60 דולר לבקבוק.
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
בצבע אדום אודם עז, היין מציג ניחוחות הן של פירות והן את התחושות האופייניות של אלון, אשר מתמזגים בהרמוניה ומציעים גם הערות בלסמיות וגרפיט על האף. החיך עשיר, עם טאנינים גמישים ומאוזנים יחד עם הרעננות התוססת האופיינית לסנג ' ובזה. הסיום ואת טעם לוואי הם של התמדה בולטת לחזור על הערות של פירות יער הראשון הרגיש על האף.