קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות1
מגזין

ריזוטו בריח כמהין עם פילו.

ריזוטו בריח כמהין עם פילו.
ריזוטו בריח כמהין עם פילו עשוי להיות רק המנה הצדדית שאתם מחפשים. מתאים ל-12 מנות. מנה אחת מכילה 81 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו יין, בצק פילו, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון של 12% המנה הזאת לא כל כך מרהיבה. נסו פלוטס מסוכר על פילו בריח אניס פריך, מרק שעועית לבנה בניחוח שמנת, ו Raviolo עם חלמון ביצה ברוטב פטריות בניחוח מרווה חמאה חומה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים שמן זית במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מוסיפים בצל; לטגן 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
3
להוסיף טימין ושום; לטגן 1 דקה. מערבבים באורז; לטגן 1 דקה. מערבבים ביין; לבשל 1 דקה או עד הנוזל נספג כמעט, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
טימיןטימין
אורזאורז
ייןיין
4
מוסיפים מים ומלח; מביאים לרתיחה. כיסוי, להפחית את החום, ומבשלים 18 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
מלחמלח
5
הסר מהחום. מערבבים בגבינה, חמאה, שמן כמהין ופלפל. מגניב.
מרכיבים שתצטרך
שמן כמהיןשמן כמהין
חמאהחמאה
גבינהגבינה
פלפלפלפל
6
מחממים תנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
מניחים 1 פילו גיליון על קרש חיתוך גדול או משטח עבודה (לכסות את הבצק שנותר כדי לשמור על ייבוש); גיליון מעיל קל עם ספריי בישול. חזור על שכבות עם פילו הנותרים ספריי בישול, מסתיים עם פילו. לחץ בעדינות על שכבות פילו יחד. מעיל קל גיליון פילו העליון עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
8
חותכים שכבות פילו לתוך 24 (1 1/2 אינץ') ריבועים באמצעות סכין חדה או חותך פיצה.
ציוד שתשתמש בו
חותך פיצהחותך פיצה
סכיןסכין
9
בזהירות במקום 1 ריבוע שכבתי בכל אחד 24 כוסות מאפין מיניאטורי מצופה ספריי בישול; לחץ ריבועים בעדינות למחבת כדי ליצור כוסות.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
ספינות מאפינסספינות מאפינס
מחבתמחבת
10
אופים ב 375 במשך 5 דקות או עד פריך.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
11
הסר כוסות פילו מהמחבת. מלא כל כוס עם 1 כף ריזוטו.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות Filo מיניקונכיות Filo מיני
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
12
מפזרים כוסות באופן שווה עם פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליהפטרוזיליה

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא ברון Ricasoli Colledila קיאנטי Classico Gran Selezione. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 85 דולר.
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
צבע אודם בהיר וריכוז מדהים של ניחוחות. שֶׁלָה אוורירי, פרחוני ו balsamic הערות להכות על האלגנטיות הטרייה שלהם. הערות של דובדבן, דובדבן חמוץ, דובדבן שחור, דובדבן מורלו, סגול, מנטה, אניסיד, קינמון. כל הפאר שלה בא לידי ביטוי בחך עם איזון יוצא דופן בין ריכוז חומציות ואלגנטיות. התווים האופייניים של פירות אדומים המורחבים על ידי הטאנינים המתוקים ותחושות המינרלים חוזרים. נקי, אלגנטי, משתהה, ועדין.