ריזוטו דלעת וגבינת עיזים
ריזוטו דלעת וגבינת עיזים יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 22% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה עיקרית זו כוללת 453 קלוריות, 17 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן למנה. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. גשו לסופר וקנו חמאה, פרמזן, כרישה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 53%. מתכונים דומים: ריזוטו דלעת עם בורבון עם פרושוטו וגבינת עיזים, דלעת-גבינת עיזים בטטה "ריזוטו" עם חזיר קרום מייפל-פקאן, ו ריזוטו גבינת עיזים שמנת.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מקציפים יחד את המרק והדלעת בסיר בינוני כבד ומבשלים על אש בינונית. מכסים את התבנית ומנמיכים את האש לנמוכה כדי לשמור על מרק הדלעת חם.
מבשלים את הבייקון במחבת בינונית על אש בינונית עד שחום ופריך.
מעבירים למגבת נייר בעזרת כף מחוררת לניקוז.
ממיסים את החמאה בסיר גדול וכבד על אש בינונית.
מוסיפים את הכרישה ו -1 כפית המלח. מבשלים עד כמעט רך, 2 עד 3 דקות.
מוסיפים את האורז ומערבבים במשך 1 דקה.
מוסיפים את היין ומבשלים תוך ערבוב מתמיד עד לספיגה מלאה, 1 עד 2 דקות.
מוסיפים 1/2 כוס מרק הדלעת ומערבבים עד לספיגה כמעט מוחלטת, 1 עד 2 דקות. ממשיכים לבשל את האורז, מוסיפים את המרק 1/2 כוס בכל פעם, מערבבים כל הזמן ומאפשרים לכל תוספת להיספג לפני שמוסיפים את הבא. מבשלים עד שהאורז רך אך עדיין יציב לנגיסה, והתערובת שמנת, 20 עד 25 דקות, ומוסיפים מרק חם נוסף על ידי 1/4 כוסות אם הריזוטו יבש.
מערבבים פנימה את הפרמזן, 1 כף הפטרוזיליה, יתרת המלח, הפלפל ואגוז המוסקט.
מוסיפים עוד מלח לפי הטעם.
מחלקים את הריזוטו בין 6 קערות רדודות.
מפזרים על כל אחד את הבייקון, גבינת העיזים והפטרוזיליה שנותרה ומגישים.