ריזוטו כמהין
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו ריזוטו צ'ייב עם שמן כמהין, ריזוטו פנקטה עם שמן כמהין, ו ריזוטו חמאת כמהין לבנה (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר 4 ליטר, מחממים שמן זית על אש בינונית.
מוסיפים בצל ושום וזיעה במשך 3 דקות עד שהירקות שקופים וריחניים.
מוסיפים אורז וטוסט קל בשמן במשך 2 דקות ערבוב לעתים קרובות.
הוסף נוזל 1 / 3rd בכל פעם ערבוב עד כל תוספת 1/3rd נספג. לאחר כל הנוזל נספג, להסיר מן החום ומערבבים פרמזן, פטרוזיליה, חמאה.
מחלקים ל-6 מנות ומעלה עם כמהין מגולחות.