ריזוטו מדומה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל ריזוטו מדומה. מנה אחת מכילה 306 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. מתאים ל-4 מנות. אם יש לך גבינת פרמזן, בצל, עירית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. וזה יוצא מן הכלל. נסו ריזוטו מדומה, ריזוטו גרגיר הנחלים עם סקמפי וסקלופס-ריזוטו aux langoustines, קרסון et coquille סנט ז'אק, ו ריזוטו alla crema di scampi (ריזוטו עם שרימפס Puréed) (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מוסיפים את האורז והשעורה ומבשלים עד אל דנטה, 15 דקות.
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מוסיפים את הבצל, שום, פתיתי פלפל (אם משתמשים) ומלח ופלפל לפי הטעם. מבשלים עד הבצל הוא רך ומתחיל חום, 5 דקות. מערבבים בתערובת האורז סחוט.
מוסיפים 2 מרק כוסות, מכסים ומבשלים עד שהאורז והשעורה רכים, 6 עד 8 דקות.
מערבבים באספרגוס ופטריות וממשיכים לבשל, מכוסה, עד שהירקות רכים, 8 עד 10 דקות.
הסר מהחום ומערבבים את מרק 1/2 כוס הנותרים, גבינת שמנת ופרמזן עד מומס וקרם.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות פלסינה בררדנגה קיאנטי קלאסיקו (חצי בקבוק). מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.
![פלסינה בררדנגה קיאנטי קלאסיקו (חצי בקבוק)]()
פלסינה בררדנגה קיאנטי קלאסיקו (חצי בקבוק)
"מראה ברי טרי, עם רמזים של פרחים, עשבי תיבול טריים ושוקולד. גוף מלא, עם חיך טרי, טאנינים משולבים היטב וגימור מאוזן. הרבה דובדבן ותבלינים קלים. הטוב ביותר אחרי 2003."משקיף היין