קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות8
מגזין

ריזוטו סלק שמנת

ריזוטו סלק שמנת
לכו לחנות ותרימו שמיר, בצל, ידית חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הרבה אנשים באמת אהבו את המתאבן הזה. זה הוא ידידותי לתקציב מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. מתכונים דומים: ריזוטו סלק, שמנת סלק קארי, ו מקרל מעושן וסלט סלק עם רוטב חזרת שמנת.

הוראות

1
תנור חום ל 180C / מאוורר 160c / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
לקלף לקצץ את הסלק (השתמש בכפפות מטבח אם אתה לא רוצה את הידיים שלך כדי לקבל מוכתם) ולחתוך טריזים גדולים.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
3
מניחים על גיליון גדול של נייר על תבנית אפייה. לזרוק עם 1 כף שמן זית, עונה, ואז לבשל 1 שעה עד הסלק הם רכים.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
4
בינתיים, מחממים את שמן הזית הנותר עם החמאה במחבת חסינה עם מכסה. טיפ בצל ושום, ואז לבשל 3-5 דקות עד שקוף. מערבבים את האורז עד מצופה היטב עם חמאה ושמן.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אפונה גויה®אפונה גויה®
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
5
יוצקים מעל היין הלבן, ואז לתת את הבועה התערובת משם במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
6
מערבבים היטב, ואז לשפוך מעל המניה. מערבבים שוב, מכסים ומניחים בתנור. מבשלים 15 דקות עד שהאורז רך.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
אפונה גויה®אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
הסר את הסלק מהתנור. יז מהם לעשות טהור, ולאחר מכן לקצוץ את שארית לחתיכות קטנות. מערבבים את רוב הפרמזן, סלק טהור וקצוץ סלק דרך הריזוטו, ולאחר מכן לשרת עם כמה שמנת חמוצה מגובשת מעל ושמיר ופרמזן נוסף מפוזר על גבי.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

ריזוטו עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו ורדיקיו. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Castellani קיאנטי Annata. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 14 דולר.
Castellani Chianti Annata
Castellani Chianti Annata
בצבע אדום אודם בהיר. האף הוא אינטנסיבי ופירותי עם ניחוח סגול רמז קל של דובדבנים דומדמניות אדומות. החיך יבש ומאוזן, טאני קל אשר הופך רכות קטיפתי.זוגות היטב עם פסטות טעימות מנות פסטה מתובל. אידיאלי עם צלי, סטייקים, ועגל בגריל.תערובת: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo