ריזוטו עגבניות עוף יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 40 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 50. גשו לסופר וקנו אורז, בצל, גבינת שמנת מפילדלפיה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. מתכונים דומים: ריזוטו עוף ועגבניות, ריזוטו עגבניות, ו ריזוטו עגבניות ונקניק.
הוראות
1
תערובת גבינת שמנת וחצי עגבניות בבלנדר עד חלקה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
חום 1/4 כוס ההלבשה במחבת גדולה על חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
להוסיף עוף; לבשל 6 דקות. או עד הסוף, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4
הסר ממחבת; לכסות כדי להתחמם.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
מבשלים גזר, בצל ואורז הנותרים ההלבשה באותו מחבת 3 דקות. או עד אורז הוא אטום, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים פלפלים; מערבבים. בהדרגה להוסיף 1-1/2 כוסות מים חמים; לבשל 5 דקות. או עד המים נספגים לחלוטין, ערבוב מדי פעם. חזור עם המים שנותרו, הוספת קבוצות והחזרת עוף למחבת עם אצווה האחרונה של מים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא ברון Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 60 דולר.