ריזוטו עם אדאמה
ריזוטו מתכון עם Edamame יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. זה מתכון ללא גלוטן משמש 8 . מנה זו מכילה סביב 20 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 454 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו אורז, חומץ בלסמי, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. נסו ריזוטו עם Edamame, ארוגולה & פורצ'יני, ריזוטו עם אדאמה, גרידת לימון וטרגון, ו ריזוטו מהיר עם שרימפס, תירס & Edamame (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן זית במחבת כבדה, ובצל קצוץ ובצל שאלוט למשך כ-6 דקות או עד להזהבה.
מוסיפים אורז, ומערבבים מעיל 1 דקה יותר.
מוסיפים יין, מערבבים היטב.
הוסף edamame, ציר עוף חם, ומלח. מבשלים עד שכמעט כל הנוזל נספג, תוך ערבוב כל הזמן.
להוסיף 5 1/2 מרק כוסות (1/2 כוס בכל פעם), ערבוב כל הזמן עד כל חלק נספג לפני הוספת הבא. (אורז צריך להיות קרמי אבל אל דנטה.)
הסר מהחום, להוסיף חמאה 1/3 כוס גבינת פרמזן מגוררת טרי; מערבבים היטב. מתבלים בפלפל טחון טרי. מעל כל מנה עם יותר גבינה וטפטוף של חומץ בלסמי.