ריזוטו עם דלעת סקווש, כרישה ובזיליקום
ריזוטו מתכון עם דלעת סקווש, כרישה, ובזיליקום יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בסביבה 1 שעה. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 11 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 434 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הזו. אם יש לכם שמן זית, קוביות חמאה דלעת, טימיןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: ריזוטו עם דלעת סקווש, כרישה ובזיליקום, מרק דלורית עם כרישה, ו תפוחי אדמה מסולסלים ודלורית עם כרישה.
הוראות
חום 2 כפות שמן potover גדול כבד חום בינוני-גבוה.
להוסיף סקווש וsauté עד תחילת לרכך וקצוות brownaround, על 5 דקות.
Transfersquash לקערה בינונית.
להפחית את החום בינוני; להוסיף שיירה1 כף שמן, כרישה, ותימין כדי samepot ומערבבים עד מכרז אבל לא חום, על 5 דקות.
מוסיפים אורז ומערבבים 1 דקה.
מוסיפים 1 מרק כוס ומבשלים עד נספג, ערבוב לעתים קרובות, 3 עד 4 דקות.
מרק לכתובב1 / 2 כוס מלאה, מאפשרכל תוספת להיספג לפני addingnext, ערבוב לעתים קרובות, כ -15 דקות.חזור סקווש לסיר. המשך לבשל אורז הוא רק רך אבל עדיין מאודקורם, ערבוב בעדינות ולעתים קרובות, על10 דקות יותר (כ 25 דקות totalcooking זמן).
הסר מהחום. מערבבים inbasil ו 3/4 כוס פרמזן מגורר טרי. העונה לפי הטעם עם מלח וpepper.
מעבירים לקערה גדולה ומגישים עם גבינת פרמזן נוספת.