ריזוטו עם ירקות באביב חזיר מעושן
ריזוטו עם ירקות באביב חזיר מעושן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 439 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם יין, אספרגוס, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב אורז arborio אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז שוקולד כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זה יהיה להיט בחג האביב שלך. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכונים דומים: ריזוטו עם ירקות האביב, ריזוטו עוף עם ירקות באביב, ו ריזוטו זעפרן עם מחית גרגיר הנחלים וירקות האביב –.
הוראות
לבשל שעועית במים רותחים 1 דקה; לנקז. שעועית לצלול לתוך מי קרח; לנקז.
הסר עור חיצוני קשה מן השעועית; להשליך עורות. תניח בצד.
להביא 2 כוסות מים לרתיחה בסיר בינוני.
מוסיפים אספרגוס למחבת; מבשלים 4 דקות או עד פריך-מכרז.
הסר אספרגוס מחבת עם כפית מחוררת; לשטוף מתחת למים קרים. תניח בצד.
מוסיפים מרק למים רותחים; להפחית את החום. שמור על חום נמוך. שמור 3/4 תערובת מרק כוס; לשמור על חם.
מחממים שמן זית בסיר גדול על אש בינונית.
מוסיפים בצל חזיר למחבת; מבשלים 10 דקות או עד הבצל רך, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים אורז; מבשלים 2 דקות, ערבוב לעתים קרובות. הגבר את החום לגובה בינוני. מערבבים ביין, ומבשלים 2 דקות או עד הנוזל נספג כמעט, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים את תערובת מרק הנותרים, 1/2 כוס בכל פעם, ערבוב כל הזמן עד כל חלק של מרק נספג לפני הוספת הבא (כ 25 דקות בסך הכל).
מערבבים באפונה, שעועית שמורה, ואספרגוס שמור.
הוסף שמורות תערובת 3/4 כוס מרק, ערבוב עד הנוזל נספג (כ 4 דקות).
הסר מהחום; מערבבים ב 1/2 כוס גבינה, שמנת, חמאה, מלח ופלפל.
מניחים על 1 ריזוטו כוס לתוך כל אחד 6 קערות רדודות; מפזרים כל מנה עם 2 כפיות שנותרו גבינה.