לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנה עיקרית, אז נסו ריזוטו עם לובסטר קוצני. מתכון זה מכין 4 מנות עם 576 קלוריות, 21 גרם חלבון, ו 20 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 26% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן ופסקאטרי דיאטה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו אורז ארבוריו, שמן זית, גזר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב יין לבן יבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כמו קינוח. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 59%. מתכונים דומים: לובסטר קוצני של קליפורניה על האש, לובסטר פסיפיק קוצני בגריל עשבי תיבול, ו ריזוטו קון ל ' ארגוסטה (ריזוטו לובסטר).
הוראות
1
הביאו 3 ליטר מים לרתיחה עם הבצל הקצוץ גס, הגזר ועלה הדפנה. הכן את אמבט הקרח. לצלול כל לובסטר לתוך המים הרותחים ומבשלים במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
20 פרוסות זוקיני דקות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
2
להסיר ולצלול במי קרח 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
3
מסננים ומניחים בצד. שמור על נוזל בישול הלובסטר חם על הכיריים.
מרכיבים שתצטרך
עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
4
במחבת 12 עד 14 אינץ 'עם דפנות 3 אינץ' מחממים את שמן הזית, הבצל הקצוץ דק ורסק העגבניות על אש בינונית עד לריכוך אך לא שחום, בערך 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מוסיפים את האורז, תוך ערבוב מתמיד, מבשלים עד אטום, כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
6
מוסיפים את היין הלבן, ואז את נוזל הבישול של הלובסטר, מצקת אחר מצקת, עד לכיסוי האורז. להפוך את החום גבוה, תוך ערבוב מתמיד, ממשיכים לבשל, שמירה על רמת הנוזל בדיוק מעל רמת האורז, במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה
עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
מצקת
7
מוציאים את הלובסטר מהקליפה שלו, קוצצים את הבשר לחתיכות בגודל 1 אינץ ' וזורקים לאורז. ממשיכים לבשל עד שהאורז רך אך עדיין אל דנטה. מתבלים במלח ופלפל, מסירים מהאש ומערבבים פנימה חמאה ופטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)