ריזוטו עם עוף ואספרגוס
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן? ריזוטו עם עוף ואספרגוס יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מנה אחת מכילה 830 קלוריות, 55 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. . רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. גשו לסופר וקנו בזיליקום, שמן זית, חצאי חזה עוף, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב אורז arborio אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז שוקולד כקינוח. , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : ריזוטו עוף ואספרגוס, ריזוטו אספרגוס פטריות עם עוף מטוגן, ו ריזוטו עוף עם לימון, אספרגוס ואפונה.
הוראות
מביאים ציר עוף לרתיחה בסיר קטן, ולאחר מכן לשמור על חום נמוך.
מחממים 1 כפית שמן זית בסיר גדול על חום בינוני-גבוה. מערבבים את השום ומבשלים 30 שניות עד ריחני.
הוסף את העוף בקוביות, ולהמשיך לבשל עד המשרד משחימים קלות; להפריש.
מחממים 2 כפיות שמן זית בסיר ומבשלים בצל עד שהם מתרככים והופכים שקופים, על 1 דקה. מערבבים את האורז, וממשיכים לבשל עד שהאורז הופך אטום, והבצל מתחיל להשחים.
מערבבים את היין והאספרגוס; לבשל, ערבוב כל הזמן, עד היין מתאדה. להפחית את החום בינוני, ומערבבים 1/3 של ציר עוף חם. לבשל, ערבוב כל הזמן, עד שכל הנוזל נספג, 8 עד 10 דקות.
מוסיפים עוד 1/3 ממניות העוף וממשיכים לבשל ולערבב עד לספיגה, 8 עד 10 דקות. מתבלים את הריזוטו עם אורגנו ובזיליקום.
יוצקים את המניה הנותרת, ומערבבים עד נספג שוב, 8 עד 10 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל, ומערבבים את גבינת הפרמזן וקוביות העוף.