ריזוטו עם רדיקיו
ריזוטו עם רדיקיו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 677 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו בצל, חומץ בלסמי, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. עם כפית ציון של 60% המנה הזאת די טובה. נסו ריזוטו עם רדיקיו, ריזוטו עם טרביסו רדיקיו, ו ריזוטו עם שמפניה ורדיקיו (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את החמאה ו 1 כף השמן בסיר גדול על חום בינוני.
מוסיפים את הבצל ומבשלים 5 דקות.
מוסיפים את האורז ומבשלים, ערבוב כל הזמן, במשך 2 דקות. להפחית את החום בינוני נמוך.
מוסיף את היין ומבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד הנוזל נספג.
מוסיפים את המרק, 1/2 כוס בכל פעם, ערבוב מדי פעם ומחכה עד נספג שלה לפני הוספת יותר. זה אמור לקחת בערך 30 דקות. האורז צריך להיות רך אבל עדיין קצת מוצק. בינתיים, על 5 דקות לפני הריזוטו נעשה, חום 2 כפות של השמן הנותר במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מוסיפים את רדיקיו ושום ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד רדיקיו הוא השחמה מעט נבול, על 5 דקות.
מוסיפים את אורגנו (אם משתמשים), חומץ, ו 1/4 כפית מלח.
הסר את הריזוטו מחום ומערבבים בפרמזן, המלח הנותר והפלפל. כיסוי כדי להתחמם. למחוק מחבת, לחזור לחום בינוני, ולחמם את השמן שנותר.
מוסיפים את פירורי הלחם ומבשלים עד חום זהוב, 2 עד 3 דקות.
הסר מהחום. כפית את הריזוטו לתוך קערות בודדות העליון עם רדיקיו ופירורי לחם.