ריזוטו פטריות
ריזוטו פטריות נטול גלוטן, ומספק כ 4 מנות. במנה עיקרית זו יש 452 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הוא די זול מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. גשו לסופר וקנו חמאה, פטרוזיליה, מניית ירקות ועוד מספר מצרכים לעשות היום. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular מעולה של 37%. מתכונים דומים: ריזוטו ai funghi (ריזוטו פטריות), ריזוטו פטריות, ו ריזוטו פטריות.
הוראות
מחממים שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה.
מטגנים את הבצל והשום בשמן הזית עד שבצל רך ושום משחימים קלות.
הסר שום, ומערבבים את הפטרוזיליה, סלרי, מלח ופלפל. מבשלים עד סלרי רך, ולאחר מכן להוסיף את הפטריות. להפחית את החום נמוך, ולהמשיך לבשל עד הפטריות רכות.
יוצקים את החלב והשמנת למחבת, ומערבבים את האורז.
חום לרתיחה. מערבבים את מלאי הירקות לתוך האורז כוס אחת בכל פעם, עד שהוא נספג.
כאשר האורז סיים בישול, מערבבים את החמאה ואת גבינת פרמזן, ולהסיר מחום.