קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות6
ציון בריאות40
מגזין

ריזוטו פטריות ושום קלוי

ריזוטו פטריות ושום קלוי
ריזוטו פטריות ושום קלוי דורש כ 1 שעה ו 25 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 392 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך ראשי שום, מדיירה, פטריות פורצ'יני, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית ים תיכונית. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: ריזוטו פטריות חמאת שום, שרימפס שום עם ריזוטו תרד פטריות, ו ריזוטו פטריות קלוי.

הוראות

1
מחממים תנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
חותכים את החלק העליון של כל ראש שום; להשליך. לשפשף בצד לחתוך של כל ראש שום עם 1 כפית שמן.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
שמן בישולשמן בישול
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
3
הסר עור נייר לבן מראשי שום (לא לקלף או להפריד את שיני). לעטוף שום בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
ציפורןציפורן
שוםשום
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
4
אופים ב 425 במשך 1 שעה או עד מכרז; מגניב 10 דקות. ציפורן נפרדת; לסחוט כדי לחלץ עיסת שום. השליכו עורות.
מרכיבים שתצטרך
חלץחלץ
ציפורןציפורן
שוםשום
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
שלב עיסת שום 2 כפות מדיירה בקערה; מחית עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
מדיירהמדיירה
שוםשום
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
להביא 1 1/2 כוסות המניה לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מלאימלאי
7
הוסף פורצ ' יני; תן לעמוד 30 דקות או עד רך.
8
מסננים דרך מסננת מעל קערה, שמירה על השריית נוזל; פורצ ' יני קוצצים.
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
קערהקערה
9
שלב פורצ ' יני נוזלי הנותרים 3 1/2 כוסות מלאי; להביא מבשלים בסיר בינוני (לא להרתיח). תתחמם.
מרכיבים שתצטרך
מלאימלאי
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
10
מחממים תנור הולנדי על אש בינונית.
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
11
להוסיף הנותרים 2 כפות שמן; מערבולת מעיל.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
12
מוסיפים בצל למחבת; מטגנים 5 דקות או עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
13
להוסיף פטריות קרמיני ושיטאקה; לבשל 5 דקות או עד השחמה, ערבוב מדי פעם. מערבבים פורצ ' יני.
מרכיבים שתצטרך
פטריות שיטאקהפטריות שיטאקה
14
להוסיף אורז; saut 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
אורזאורז
15
להוסיף הנותרים 1/2 כוס מדיירה; לבשל 1 דקה או עד הנוזל נספג. מערבבים במלאי 1 1/2 כוסות; לבשל 4 דקות או עד הנוזל נספג כמעט, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
מדיירהמדיירה
מלאימלאי
16
להוסיף מלאי שנותר, 3/4 כוס בכל פעם, ערבוב כל הזמן עד כל חלק של המניה נספג לפני הוספת הבא (כ 25 דקות בסך הכל). מלאי 1/3 גביע מהתוספת האחרונה.
מרכיבים שתצטרך
מלאימלאי
17
הסר מחבת מחום; מערבבים בתערובת שום, מלאי שנותר, גבינה, מלח, פלפל, מרווה קצוצה. כף לקערות רדודות.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
שוםשום
פלפלפלפל
מלאימלאי
מרווהמרווה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
מחבתמחבת
18
מקשטים עם עלי מרווה, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
מרווהמרווה

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. קיאנטי Caposaldo עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
קיאנטי Caposaldo
קיאנטי Caposaldo
Caposaldo קיאנטי הוא אדום אודם עם בושם פירותי, מרקם חלק, מבנה מעולה וגימור ארוך, אלגנטי.הכי טוב עם פיצה, ופסטה עם רטבים על בסיס עגבניות או בשר.