ריזוטו פירות ים שמנת
ריזוטו פירות ים שמנת עשוי להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. במנה עיקרית זו יש 448 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן למנה. ואינו מכיל גלוטן, מתכון pescatarian מגישה 6 . אם יש לך אורז arborio, בצל, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. נסו ריזוטו פירות ים שמנת, ריזוטו פירות ים, ו ריזוטו פירות ים (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר בינוני, לשלב את מרק צדפות ומים ולהביא לרתיחה. תתחמם.
בסיר גדול מחממים את שמן הזית.
מוסיפים את הבצל, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים על אש מתונה, ערבוב, עד שהתרכך, כ 5 דקות.
מוסיפים את האורז ומבשלים 1 דקה, ערבוב מעיל ביסודיות. מפורר את הזעפרן לתוך היין ומוסיף אותו לאורז. מבשל, ערבוב עד היין נספג.
להוסיף 1 כוס של מיץ צדפות חם לבשל על חום מתון, ערבוב כל הזמן, עד נספג כמעט. המשך להוסיף את המיץ 1/2 כוס בכל פעם, תוך ערבוב כל הזמן עד שהוא נספג כמעט בין תוספות. הריזוטו נעשה כאשר האורז הוא אל דנטה מושעה ברוטב עבה, שמנת, על 20 דקות בסך הכל. מתבלים במלח ופלפל.
ממיסים את החמאה במחבת גדולה.
מוסיפים את שאלוט ומבשלים על אש מתונה עד מתרכך, על 2 דקות.
מוסיפים את השרימפס והסרטן ומבשלים עד רק מחומם דרך. לגרד את פירות הים לתוך ריזוטו ומערבבים פטרוזיליה mascarpone.