ריזוטו קרבונרה עוף קל
ריזוטו קרבונרה עוף קל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון ללא גלוטן זה משרת 6 . מנה אחת מכילה 430 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. אם יש לכם אורז arborio, אפונה, מרק עוף פחות נתרן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האפונה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח תות קלי קלות כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 23 דקות. מתכונים דומים: קרבונרה ריזוטו קל, ריזוטו קרבונרה עוף, ו ריזוטו Alla Carbonara.
הוראות
מניחים חמאה ושמן בתבנית אפייה מרובעת 8 אינץ'; מיקרוגל ב 30 שניות גבוהות. מערבבים באורז, בצל ושום. מיקרוגל ב 2 דקות גבוהות, ערבוב פעם אחת. מערבבים במרק עוף; מיקרוגל ב 6 דקות גבוהות, ערבוב פעם אחת. מערבבים פטריות; מיקרוגל ב 6 דקות גבוהות. מערבבים עוף, אפונה, בצל ירוק; מיקרוגל ב 1 1/2 דקות. לכסות ולתת לעמוד 5 דקות.
בייקון מיקרוגל ב גבוה במשך 2 דקות או עד פריך. להתפורר ולהוסיף ריזוטו. מערבבים בגבינת פרמזן, מלח ופלפל.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Tenuta di Nozzole La Forra קיאנטי Classico Riserva. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 34 דולר.
![Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva]()
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
ניחוחות פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים צלילים סנג ' ובזים קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים מוצקים אך אלגנטיים.ריכוז ועומק מרשימים, עם ניחוחות ודובדבנים אדומים וטעמים משובצים בחומציות קיאנטי יפה ובמבנה טאני אלגנטי.