ריזוטו שוקולד לבן עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 9 גר' של חלבון, 23 גרם של שומן, וסך הכל 575 קלוריות. עבור 2 $ הגשה לכל, המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. 31 אדם התרשמו מתכון זה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לך חמאה, אורז arborio, אוכמניות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. וזה די טוב. נסו ריזוטו לבן עם פירה Fava, ריזוטו חמאת כמהין לבנה, ו ריזוטו עם ברווז וחומץ בלסמי לבן (מתכונים דומים).
הוראות
1
להביא את חלב שקדים, סוכר ווניל שעועית תרמיל לרתוח על אש נמוכה במשך 5 דקות.
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
2
הסר את התרמיל ולשמור את החלב חם בזמן שאתה מכין את הריזוטו.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
3
מחממים את החמאה בסיר גדול על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4
מוסיפים את האורז ומערבבים עם כף עץ מעיל שווה עם החמאה. מנמיכים את החום בינוני נמוך ולהתחיל להוסיף את החלב 1 כוס בכל פעם, ערבוב לעתים קרובות ומאפשר כל תוספת של חלב להיספג לפני הוספת הבא. הקפד להפעיל את הכף לאורך החלק התחתון של המחבת כדי להבטיח את הריזוטו לא מקל או לשרוף. מבשלים עד האורז הוא רך אבל עדיין מוצק, על 20 דקות.