ריזוטו שיבולת שועל חתוך עם דלורית ופטריות
ריזוטו שיבולת שועל לחתוך פלדה עם דלורית ופטריות עשוי להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 17 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 377 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם קורטוב של פלפל, מרווה, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. מתכונים דומים: Butternut סקווש ריזוטו ממולא פטריות, ריזוטו דלעת סקווש, ו ריזוטו דלעת סקווש.
הוראות
כדי להכין סקווש, לשלב סקווש, שמן זית, 1/2 כפית מרווה, 1/4 כפית מלח, וקורטוב של פלפל במחבת ג ' לי רול; לזרוק היטב מעיל.
אופים ב 400 במשך 20 דקות או עד מכרז ומתחיל חום, ערבוב כל 7 דקות. להפריש; להתחמם.
כדי להכין ריזוטו, להביא 1 1/2 כוסות מים ומרק לרתיחה בסיר בינוני (לא להרתיח). תתחמם.
מחממים מחבת saut בינונית מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מוסיפים בצל ושום; לטגן 3 דקות או עד הזהב.
להוסיף שיבולת שועל; לבשל 3 דקות או עד שיבולת שועל להיות ריחני ולהתחיל חום, ערבוב כל הזמן.
להוסיף יין; לבשל 1 דקה או עד הנוזל נספג כמעט, ערבוב כל הזמן. מערבבים תערובת 1 כוס מרק; לבשל 4 דקות או עד הנוזל נספג כמעט, ערבוב כל הזמן.
להוסיף תערובת מרק שנותר, 1/2 כוס בכל פעם, ערבוב כל הזמן עד כל חלק של מרק נספג לפני הוספת הבא (כ 25 דקות).
הסר ריזוטו מחום; מערבבים 1/2 כוס גבינה, 2 כפיות מרווה, ו 1/4 כפית פלפל.
ממיסים חמאה במחבת גדולה ולא דביקה על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים פטריות ו 1/2 כפית מלח; לטגן 3 דקות או עד מכרז ומתחיל חום. מערבבים סקווש; לבשל 1 דקה או עד מחומם היטב.
כפית על 2/3 ריזוטו כוס לתוך כל אחד 6 קערות; העליון כל מנה עם תערובת 1/2 כוס פטריות, 2 כפיות גבינה, ופלפל קרקע גס, אם תרצה.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Castellani קיאנטי Annata. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 14 דולר לבקבוק.
![Castellani Chianti Annata]()
Castellani Chianti Annata
בצבע אדום אודם בהיר. האף הוא אינטנסיבי ופירותי עם ניחוח סגול רמז קל של דובדבנים דומדמניות אדומות. החיך יבש ומאוזן, טאני קל אשר הופך רכות קטיפתי.זוגות היטב עם פסטות טעימות מנות פסטה מתובל. אידיאלי עם צלי, סטייקים, ועגל בגריל.תערובת: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo