קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות18
מגזין

ריזוטו שיבולת שועל חתוך עם דלורית ופטריות

ריזוטו שיבולת שועל חתוך עם דלורית ופטריות
ריזוטו שיבולת שועל לחתוך פלדה עם דלורית ופטריות עשוי להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 17 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 377 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם קורטוב של פלפל, מרווה, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. מתכונים דומים: Butternut סקווש ריזוטו ממולא פטריות, ריזוטו דלעת סקווש, ו ריזוטו דלעת סקווש.

הוראות

1
מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
כדי להכין סקווש, לשלב סקווש, שמן זית, 1/2 כפית מרווה, 1/4 כפית מלח, וקורטוב של פלפל במחבת ג ' לי רול; לזרוק היטב מעיל.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
פלפלפלפל
סקוושסקווש
ג'ליג'לי
גלולגלול
מרווהמרווה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
אופים ב 400 במשך 20 דקות או עד מכרז ומתחיל חום, ערבוב כל 7 דקות. להפריש; להתחמם.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
כדי להכין ריזוטו, להביא 1 1/2 כוסות מים ומרק לרתיחה בסיר בינוני (לא להרתיח). תתחמם.
מרכיבים שתצטרך
מרקמרק
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
5
מחממים מחבת saut בינונית מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מוסיפים בצל ושום; לטגן 3 דקות או עד הזהב.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
בצלבצל
7
להוסיף שיבולת שועל; לבשל 3 דקות או עד שיבולת שועל להיות ריחני ולהתחיל חום, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועלשיבולת שועל
8
להוסיף יין; לבשל 1 דקה או עד הנוזל נספג כמעט, ערבוב כל הזמן. מערבבים תערובת 1 כוס מרק; לבשל 4 דקות או עד הנוזל נספג כמעט, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
מרקמרק
ייןיין
9
להוסיף תערובת מרק שנותר, 1/2 כוס בכל פעם, ערבוב כל הזמן עד כל חלק של מרק נספג לפני הוספת הבא (כ 25 דקות).
מרכיבים שתצטרך
מרקמרק
10
הסר ריזוטו מחום; מערבבים 1/2 כוס גבינה, 2 כפיות מרווה, ו 1/4 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
פלפלפלפל
מרווהמרווה
11
ממיסים חמאה במחבת גדולה ולא דביקה על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
12
מוסיפים פטריות ו 1/2 כפית מלח; לטגן 3 דקות או עד מכרז ומתחיל חום. מערבבים סקווש; לבשל 1 דקה או עד מחומם היטב.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
סקוושסקווש
מלחמלח
13
כפית על 2/3 ריזוטו כוס לתוך כל אחד 6 קערות; העליון כל מנה עם תערובת 1/2 כוס פטריות, 2 כפיות גבינה, ופלפל קרקע גס, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור טחון גספלפל שחור טחון גס
פטריותפטריות
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Castellani קיאנטי Annata. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 14 דולר לבקבוק.
Castellani Chianti Annata
Castellani Chianti Annata
בצבע אדום אודם בהיר. האף הוא אינטנסיבי ופירותי עם ניחוח סגול רמז קל של דובדבנים דומדמניות אדומות. החיך יבש ומאוזן, טאני קל אשר הופך רכות קטיפתי.זוגות היטב עם פסטות טעימות מנות פסטה מתובל. אידיאלי עם צלי, סטייקים, ועגל בגריל.תערובת: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo