ריזוטו תירס בגריל
ריזוטו תירס בגריל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה עד 14 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 548 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. גשו לסופר וקנו חמאה, אורז ריזוטו, אוזני קיץ תירס, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו מיני עוגות ריזוטו קלוי Poblano עם סלסה תירס בגריל, ריזוטו תירס שיבולת שועל, ו ריזוטו תירס ואפונה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את הגריל לחום בינוני גבוה. גריל התירס עד חרוך קלות מכל הצדדים, על 10 דקות.
הסר את הגרעינים מן הקורים ולהזמין את הקורים.
לשבור את קלחי התירס השמורים לשניים ולמקם אותם בסיר גדול עם המניה. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, ולאחר מכן לכבות את החום תלול את הקורים במלאי במשך 30 דקות.
ממיסים 2 כפות של החמאה במחבת סאוט על חום בינוני.
מוסיפים את השומר ומבשלים עד רך, כ 10 דקות.
הסר את השומר מן המחבת ולהניח בצד.
הוסף עוד 2 כפות של החמאה למחבת ומבשל את גרעיני התירס עד רך וקטיפתי, 10 עד 15 דקות. מתבלים את התירס במלח ופלפל, ומניחים אותו בצד.
להעביר את מלאי התירס דרך מסננת לסיר ולהשליך את הקורים. שמור על חום נמוך.
מחממים את השמן במחבת דו-צדדית מעל חום בינוני.
מוסיפים את הבצלים ואת הטחון, ערבוב מדי פעם, עד מתחיל להתרכך, על 3 דקות.
מוסיפים את האורז ואת הטבח, ערבוב לעתים קרובות עם כף עץ, עד שזה כבר לא נראה chalky מבחוץ, 4 עד 5 דקות.
מוסיפים את היין ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד נספג, על 5 דקות.
הוסף 1 1/2 כוסות של מלאי התירס, ערבוב לעתים קרובות עד הנוזל נספג, על 7 דקות.
הוסף עוד 1 1/2 כוסות של מניות ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד הנוזל נספג בעיקר והאורז נראה רך, אבל הוא עדיין מעט מוצק. אם האורז עדיין קשה או לעיס, להוסיף את המניות הנותרות, 1 כוס בכל פעם, ולשמור ערבוב עד doneness הנכון הוא הגיע. זמן הבישול הכולל צריך להיות 20 עד 25 דקות. ייתכן שלא תשתמש בכל 6 כוסות המניה, אך ניתן לקרר כל מניה שנותרה ולהשתמש בה לצלחת נוספת.
מערבבים בשומר שמורות גרעינים תירס, 2 כפות הנותרים של חמאה פרמזן-רג ' יאנו. מתבלים במלח ופלפל ומגישים.