קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות6
ציון בריאות8
מגזין

ריזוטו תירס בגריל

ריזוטו תירס בגריל
ריזוטו תירס בגריל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה עד 14 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 548 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. גשו לסופר וקנו חמאה, אורז ריזוטו, אוזני קיץ תירס, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו מיני עוגות ריזוטו קלוי Poblano עם סלסה תירס בגריל, ריזוטו תירס שיבולת שועל, ו ריזוטו תירס ואפונה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את הגריל לחום בינוני גבוה. גריל התירס עד חרוך קלות מכל הצדדים, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תירסתירס
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
2
הסר את הגרעינים מן הקורים ולהזמין את הקורים.
3
לשבור את קלחי התירס השמורים לשניים ולמקם אותם בסיר גדול עם המניה. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, ולאחר מכן לכבות את החום תלול את הקורים במלאי במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלאימלאי
תירסתירס
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
4
ממיסים 2 כפות של החמאה במחבת סאוט על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מוסיפים את השומר ומבשלים עד רך, כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שומרשומר
6
הסר את השומר מן המחבת ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
שומרשומר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
הוסף עוד 2 כפות של החמאה למחבת ומבשל את גרעיני התירס עד רך וקטיפתי, 10 עד 15 דקות. מתבלים את התירס במלח ופלפל, ומניחים אותו בצד.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
תירסתירס
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
להעביר את מלאי התירס דרך מסננת לסיר ולהשליך את הקורים. שמור על חום נמוך.
מרכיבים שתצטרך
מלאימלאי
תירסתירס
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מסננתמסננת
9
מחממים את השמן במחבת דו-צדדית מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
10
מוסיפים את הבצלים ואת הטחון, ערבוב מדי פעם, עד מתחיל להתרכך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
11
מוסיפים את האורז ואת הטבח, ערבוב לעתים קרובות עם כף עץ, עד שזה כבר לא נראה chalky מבחוץ, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורזאורז
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
12
מוסיפים את היין ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד נספג, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ייןיין
13
הוסף 1 1/2 כוסות של מלאי התירס, ערבוב לעתים קרובות עד הנוזל נספג, על 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלאימלאי
תירסתירס
14
הוסף עוד 1 1/2 כוסות של מניות ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד הנוזל נספג בעיקר והאורז נראה רך, אבל הוא עדיין מעט מוצק. אם האורז עדיין קשה או לעיס, להוסיף את המניות הנותרות, 1 כוס בכל פעם, ולשמור ערבוב עד doneness הנכון הוא הגיע. זמן הבישול הכולל צריך להיות 20 עד 25 דקות. ייתכן שלא תשתמש בכל 6 כוסות המניה, אך ניתן לקרר כל מניה שנותרה ולהשתמש בה לצלחת נוספת.
מרכיבים שתצטרך
מלאימלאי
אורזאורז
15
מערבבים בשומר שמורות גרעינים תירס, 2 כפות הנותרים של חמאה פרמזן-רג ' יאנו. מתבלים במלח ופלפל ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
גרעינים תירסגרעינים תירס
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
חמאהחמאה
שומרשומר
16
מקשטים עם שברי שומר.
מרכיבים שתצטרך
שומרשומר

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הבדיאני A Coltibuono Cultusboni RS Chiani Classico (חצי בקבוק) עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 11 דולר לבקבוק.
Badia A Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (חצי בקבוק)
Badia A Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (חצי בקבוק)
זהו יין פירותי, רך טיפוסי כי הוא ידידותי במיוחד מזון.