ריסי ביסי
ריסי אי ביסי היא ... ללא גלוטן וללא לקטוז מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 54 גרם חלבון 35 גרם של שומן, וסך הכל 745 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם אפונה קטנה, jalapeño צ'ילה, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו Risi E Bisi, Risi E Bisi, ו Risi E Bisi (אורז ואפונה) (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר בינוני, מכסים את הקרס חזיר עם המים, מוסיפים את עלה המפרץ ומביאים לרתיחה. מבשלים על אש נמוכה עד הבשר למשכן הוא רך, על 1 שעה.
הסר את הקרס מן הסיר לרפרף כל שומן מפני השטח של המניה; לשמור על המניה חמה.
הסר את הבשר מן הקרס חזיר; להשליך את העור, שומן, גידים ועצמות.
חותכים את הבשר לקוביות קטנות; אתה צריך בערך 3/4 כוס.
מחממים את שמן הזית ברוטב בינוני-מחבת.
מוסיפים את שאלוט ו jalapeo ומבשלים על אש נמוכה עד מתרכך, על 5 דקות.
מוסיפים את האורז ואת הקורנית ומערבבים כדי לצפות את האורז עם טעמים.
יוצקים את המניה חזיר ולהביא לרתיחה. להפחית את החום נמוך ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שהאורז הוא רק רך והתבשיל הוא מעט מרפה, כ -15 דקות.
מוסיפים את האפונה, בשר סרטנים, בצל ירוק, מיץ לימון ואת בשר חזיר שמורות ומבשלים 1 דקה כדי לחמם דרך. מתבלים במלח ופלפל ומגישים מיד.
הפוך קדימה: המתכון יכול להיות מוכן דרך שלב 2 ומקורר עד 2 ימים.