ריסי ובסי
ניתן להכין את המתכון ריסי ביסי בערך 45 דקות. צופה בדמות שלך? זה מתכון ללא גלוטן יש 1085 קלוריות, 44 גרם חלבון, ו 46 גרם שומן למנה. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מתכון זה מאוכלרשת יש 1 אוהדים. אם יש לכם פרושוטו די סן דניאלה, ריזוטו, ציר עוף מסונן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. עם כפית ציון 80%, המנה הזו מרהיבה. מתכונים דומים: ריסי ובסי, ריסי ובסי, ו ריסי ובסי.
הוראות
מניחים שמן זית, שאלוט, סלרי ופרושוטו במחבת עמוקה בגודל 12 עד 14 אינץ ' ומניחים על אש בינונית. מבשלים עד שהם רכים אך לא חומים, 8 עד 10 דקות.
מוסיפים אורז ומערבבים על אש בינונית למשך 2 דקות, עד שהאורז הופך כמעט אטום.
מוסיפים ציר עוף לכיסוי אורז, הופכים את החום לגובה. כאשר רמת המלאי יורדת מתחת לרמת האורז, המשיכו להוסיף ציר, מצקת אחת בכל פעם, כדי לשמור על אורז מכוסה. מערבבים את האורז כל הזמן במהלך הליך זה. טועמים את האורז לאחר 15 דקות: הוא עדיין אמור להיות קשה.
מוסיפים אפונה וממשיכים בבישול, עד שהאורז רך וקרמי, אך עדיין אל דנטה. אורז עדיין צריך להיות רטוב למדי, אבל לא לשחות.
מסירים מהאש ומערבבים פנימה חמאה וגבינה. התאימו לתיבול והגישו מיד.