טפטוף כפול עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. מתכון זה מספק 18 מנות. עם 838 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 43 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 20 דקות. אם יש לך אבקת אפייה, חמאת בוטנים, שבבי שוקולד, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו פעמיים לטפטף עוגיות פקאן, Double Animal Style In-N-Out Copy Cat Burger, ו פעמיים בייקון גבינה קיש (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל 350 מעלות f. מחבתות קאפקייקס קו עם 18 ספינות.
מרכיבים שתצטרך
קאפקייקס
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
בקערה בינונית, לטאטא יחד את הקמח, אבקת קקאו, סודה לשתיה, אבקת אפייה ומלח. באמצעות מיקסר חשמלי עם מצורף ההנעה, קרם את החמאה עד חלקה. בהדרגה להוסיף את הסוכר מגורען על 1/4 כוס בכל פעם עד התערובת היא קלה ורכה, מגרד את הצדדים של הקערה מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורען
סודה לשתייה
אבקת קקאו
חמאה
קרם
קמח לכל מטרה
מלח
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
מקציף
קערה
3
מוסיפים את הביצים, אחד בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
ביצה
4
תוסיף את הוניל. לסירוגין מוסיפים את תערובת הקמח והחלב, מתחילים ומסתיימים בתערובת הקמח, מכים היטב לאחר כל תוספת ומגרדים את הצדדים של הקערה מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
וניל
קמח לכל מטרה
חלב
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
כפית הבלילה לתוך ספינות.
6
Bakeuntil קיסם מוכנס במרכז יוצא נקי, 16 עד 18 דקות. לקרר את הקאפקייקס לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
קאפקייקס
ציוד שתשתמש בו
קיסמים
7
לעשות חור במרכז של כל עוגה באמצעות סכין קילוף קטן או תפוח corer, מוודא לא ללכת את כל הדרך לתחתית. צינור שוקולד מריר מילוי לתוך כל cupcake כל הדרך עד למעלה, הזמנת כמה לקישוט.כפור את הקאפקייקס עם ציפוי חמאת בוטנים, הזמנת כמה לקישוט.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד מריר
חמאת בוטנים
קאפקייקס
ציפוי
תפוח
ציוד שתשתמש בו
תפוח קורר
סכין
8
מגלגלים את הקצוות של הקאפקייקס במיני שוקולד צ ' יפס.
מרכיבים שתצטרך
מיני שוקולד צ ' יפס
קאפקייקס
גלול
9
טפטוף את העוגות עם מילוי השוקולד שנותר, ולאחר מכן עם ציפוי חמאת בוטנים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
חמאת בוטנים
שוקולד
קאפקייקס
ציפוי
10
מניחים את השוקולד הקצוץ בקערה קטנה. בסיר קטן, מחממים את השמנת הכבדה על אש נמוכה עד שהיא מתבשלת.
מרכיבים שתצטרך
שמנת כבדה
שוקולד
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
קערה
11
הסר מהחום ושופכים על חתיכות השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד
12
מוסיף את החמאה ולתת לעמוד במשך 1 דקה. מערבבים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
13
בואו להתקרר מעט.
14
תחתוך 1/8 אינץ ' מקצה שקית צנרת.
15
יוצקים את התערובת לתוך שקית צנרת.
16
בקערת ערבוב גדולה, באמצעות מיקסר חשמלי עם מצורף ההנעה, מקציפים את גבינת שמנת במהירות גבוהה על 30 שניות עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
קערת ערבוב
17
מוסיפים את חמאת הבוטנים וממשיכים לערבב במהירות גבוהה במשך 1 דקה עד מעורבב היטב, מגרד את הצדדים לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
חמאת בוטנים
18
תוסיף את הוניל. במהירות נמוכה, מוסיפים את אבקת הסוכר 1/2 כוס בכל פעם.