רסק תפוחים-עוגת שוקולד צ'יפס
זמן הכנת המתכון כ 2 שעות החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו עוגת תפוחים פצפוצי שוקולד-סופר לח!, עוגת שוקולד צ'יפס, ו עוגת שוקולד צ'יפס (מתכונים דומים).
הוראות
חמאה וקמח מחבת 12 כוסות. בקערה גדולה, לטאטא את הקמח עם סוכר מגורען, סודה לשתיה, קינמון, הל, מלח, ציפורן ופלפל.
לטאטא את רסק התפוחים, ביצים, שמן וחמאה מומסת. מקפלים פנימה את השוקולד צ ' יפס.
לגרד את הבלילה למחבת מוכנה.
אופים במשך 1 שעה ו -15 דקות, או עד שקיסם מוכנס במרכז יוצא עם כמה פירורים מצורפים.
להעביר את המחבת למתלה ולתת את העוגה מגניב במשך 10 דקות, ואז להפוך אותו על המדף ולתת מגניב לחלוטין, על 20 דקות. מנפים סוכר ' קונדיטוריה על העוגה, פרוסה ומגישים עם קרם פראש.