רסק תפוחים עם חמוציות מיובשות
רסק תפוחים עם חמוציות מיובשות עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-3 מנות. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 390 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. אם יש לכם סיידר תפוחים תוסס, גרידת לימון, חמוציות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: רסק תפוחים איטי עם חמוציות, בולגור עם חמוציות מיובשות, ו סלט ברוקולי עם חמוציות מיובשות.
הוראות
בסיר גדול, להביא את התפוחים, מיץ לימון גרידה, סוכר, סיידר מוגז אוכמניות לרתיחה. מכסים ומבשלים על חום נמוך בינוני עד התפוחים לרכך, 20 דקות; מערבבים לשבור את התפוחים מעט.
מעבירים לקערה, משליכים את גרידת הלימון.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
הפוך קדימה: רסק התפוחים יכול להיות בקירור עד 1 שבוע.