רסק תפוחים תוצרת בית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל רסק תפוחים תוצרת בית. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 455 קלוריות. מתאים ל-5 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 4 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. גשו לסופר וקנו תפוחים, allspice הקרקע, סוכר חום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו רסק תפוחים תוצרת בית, רסק תפוחים תוצרת בית, ו רסק תפוחים תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
מניחים את ההתלהבות ומיץ של תפוזים ולימון בקערה גדולה. לקלף, לרבע וליבת התפוחים (הזמנת קליפת 2 מהתפוחים האדומים) ולזרוק אותם במיץ.
יוצקים את התפוחים, קליפת תפוח שמורה, ומיץ לתנור הולנדי לא מגיב או סיר ברזל אמייל.
מוסיפים את הסוכר החום, החמאה, הקינמון והאולספייס ומכסים את הסיר.
אופים במשך 1 1/2 שעות, או עד שכל התפוחים רכים.
הסר וזרוק את קליפת התפוח האדומה.
מערבבים עם מקצף עד חלקה, ומגישים חם או בטמפרטורת החדר.