רצועות חזיר עם רוטב בוטנים ואטריות אורז
המתכון הזה מהמתכונים שלי דורש שום בבקבוק, שמן שומשום, חמאת בוטנים, ואטריות אורז. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: אטריות אורז עם רוטב בוטנים, רוטב בוטנים קל עם אטריות אורז, ו חזיר ואטריות עם הויסין-רוטב בוטנים.
הוראות
שלב הראשון 11 מרכיבים בקערה, ערבוב עם מקצף; להפריש.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מוסיפים חזיר ופלפל; מבשלים 6 דקות או עד בשר חזיר נעשה.
מוסיפים תערובת חמאת בוטנים למחבת, מערבבים היטב כדי מעיל חזיר; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 1 דקה.
מבשלים אטריות אורז על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן; ניקוז.
מוסיפים אטריות לתערובת החזיר, משליכים בעדינות.
מגישים עם פלחי לימון,אם תרצה.