רצועות לחם שטוח בגריל עם רוטב עגבניות טרי
מנה אחת מכילה 232 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו בזיליקום, שום, מלח כשר ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. נסו לחם שטוח עגבניות טרי, גארליקי ברוקולי רב, מוצרלה טרייה, וכריך עגבניות ריבה מקוטי של, ו מולים רטובים בלימון עשיר, עשב טרי, רוטב חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים גריל לחום בינוני-גבוה. בקערה בינונית, מערבבים את העגבניות הקצוצות עם 1 כף שמן זית, החומץ, 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל. לזרוק היטב ולתת לעמוד להיות עסיסי ורך בזמן שאתה עושה את הפיצה.
מחלקים את הבצק ל 2 חתיכות. למתוח כל פיסת בצק לתוך מלבן גדול על משטח עבודה מקומח קלות באמצעות הידיים או מערוך, על 10 אינץ 'ארוך על ידי 6 אינץ' רחב.
העברה לחלק האחורי של תבנית אפייה גדולה באמצעות הידיים שלך לעצב מחדש את המלבן, במידת הצורך. בקערה קטנה, לערבב את הנותרים 3 כפות שמן עם שום מגורד קלות מברשת את החלק העליון של כל פיסת בצק.
עבודה עם חתיכת בצק אחת בכל פעם, מניחים את הבצק, בצד משומן למטה, על הגריל עד נשיפות הבצק והתחתון הוא חרוך קלות עם סימני גריל עמוקים, 2 עד 3 דקות. הפוך את הבצק, באמצעות מלקחיים חסיני חום ומרית.
מברשת מה הוא עכשיו החלק העליון של הפיצה עם חצי שמן ומפזרים חצי פרמזן. גריל עד הגבינה נמסה והפיצה היא טוגנת, על 2 דקות.
העברה ללוח חיתוך גדול. חזור עם מלבן הבצק השני.
חותכים את הפיצה בגריל לרצועות 2 אינץ ' רחב לחתוך כל אחד חצי לרוחב. מחית את תערובת העגבניות, באמצעות מחית תפוחי אדמה, כדי ליצור רוטב עבה ומערבבים בזיליקום.
מגישים את רצועות לחם שטוח עם רוטב עגבניות בצד.