קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות17
מגזין

רציני אוכל ' בייקון Banh Mi

רציני אוכל ' בייקון Banh Mi
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל רציני אוכל' בייקון Banh Mi. מנה אחת מכילה 1056 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 70 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-141 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם בייקון, חומץ, מיונז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב רוטב דגים תאילנדי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תות עם רוטב אניס כוכב כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הווייטנאמי. נסו קרמל וייטנאמי Braised חזיר בטן Banh Mi-Nail Shop אוכל # 4, ביצת עין וייטנאמית מטוגנת Banh Mi מתכון (banh Mi Trung Op La) -", ו עוף ברביקיו, תפוח, בייקון, קסדיות צ'דר - איווה ילדה אוכלת (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את הגזר, דייקון, 1/4 כוס סוכר, ו 1 כף מלח בקערת ערבוב בינונית. באמצעות הידיים, לעסות את המלח והסוכר לתוך הירקות עד שהם מתחילים לרכך ולהפיץ נוזל. מניחים את הקערה בצד בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות, ואז מנקזים את הירקות. בינתיים, לשלב את החומץ, 1/2 כוס סוכר, ו 1/2 כוס מים בקערה קטנה או מיכל טאפרוור ומערבבים עד הסוכר הוא מומס.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צנון דייקוןצנון דייקון
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
2
יוצקים את תערובת החומץ על הירקות סחוטים, ומקררים עד מוכן לשימוש, לפחות 1 שעה. (הירקות צריכים להימשך לפחות 10 ימים, והוא ישתפר עם הזמן.)
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
3
התאם את מתלה התנור למצב האמצעי, וחמם מראש את התנור ל 204°. קו גיליון אפייה מעוטר בנייר אלומיניום ולהפיץ את הבייקון על זה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
4
אופים את הבייקון עד פריך, כ 15 דקות, ואז לנקז על צלחת מרופדת בשתי שכבות של מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
5
הסר את נייר הכסף מסדין האפייה וזרוק אותו, ואז למקם את ארבע בגטים על תבנית אפייה ריקה עכשיו. טוסט במשך 3 דקות עד החיצוני הוא פריך. בינתיים, בקערה קטנה, לשלב את רוטב הדגים, רוטב תיבול מאגי, רוטב סויה, ואת 2 כפיות סוכר הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב תיבולרוטב תיבול
רוטב דגיםרוטב דגים
בגטבגט
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
6
עם סכין לחם, לחתוך את baguettes לאורך, עוזב ציר כדי לשמור על שני החצאים מחוברים.
מרכיבים שתצטרך
בגטבגט
אחוז שומןאחוז שומן
ציוד שתשתמש בו
סכין לחםסכין לחם
7
מורחים 1 כף מיונז באופן שווה בתוך כל באגט. ממלאים את הבגטים בארבעה פרוסות בייקון, רבע כוס ירקות כבושים, שתי רצועות מלפפון, כמה פרוסות חלפיניו, וארבעה עלי כוסברה.
מרכיבים שתצטרך
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
בגטבגט
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
1-1/2 אונקיות. ג'ין1-1/2 אונקיות. ג'ין
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
8
טפטוף עם תערובת רוטב דגים ומתבלים במלח ופלפל. סגור את הכריכים ומגיש.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
רוטב דגיםרוטב דגים