קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 30 דק.
מנות9
ציון בריאות7
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

רציני אוכל ' קרמל לחמניות דביקות

רציני אוכל ' קרמל לחמניות דביקות
זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -30 דקות. נסו קרמל-פקאן לחמניות דביקות, תאנים לחמניות דביקות עם זיגוג קרמל, ו קרמל מלוח לחמניות דביקות (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור הבצק: בקערה גדולה, לחמם את החמאה במיקרוגל בעוצמה בינונית עד שהוא פשוט נמס.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיפים את היוגורט, הביצים, השמרים, המלח הכשר והסוכר ומקציפים עד שהמרכיבים משולבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
מוסיפים את הקמח ומערבבים בכפית עץ עד שהבצק יוצר כדור.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
4
מעבירים לקערה של מערבל עומד מצויד מצורף וו בצק ללוש במהירות נמוכה במשך 10 דקות, הוספת קמח לפי הצורך עד הבצק רק בקושי מתרחק מן הצדדים של הקערה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מעבירים לקערה גדולה ומשומנת, מכסים בניילון נצמד, ומאפשרים לבצק לעלות עד להכפלת נפח, כ -2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
עבור המילוי: לאחר שהבצק עלה, לשלב את הסוכר החום, קינמון, וקמצוץ של מלח בקערה בינונית. להפוך את הבצק החוצה על משטח מקומח.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מגלגלים את הבצק לתוך מלבן 12 × 8 אינץ ' אפילו, עם הצד הארוך מולך.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
8
מברשת נמסה חמאה באופן שווה על פני השטח, משאיר גבול צר לאורך הקצה הארוך העליון.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
9
מורחים את סוכר הקינמון באופן שווה על פני האזור החמאה, באמצעות הידיים שלך בעדינות לעבוד אותו לקצוות.
מרכיבים שתצטרך
סוכר קינמוןסוכר קינמון
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
10
החל בקצה התחתון, לגלגל את המלבן ממך לתוך גליל הדוק 12 אינץ ' רחב. השאר את הצד התפר גליל למטה בזהירות אפילו את הצורה מרובע את הקצוות. באמצעות סכין חדה, לחתוך את-גליל לשלושה חלקים אפילו.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
11
חותכים כל חתיכה לשלושה חלקים נוספים כדי ליצור תשע לחמניות בסך הכל. מסדרים את הלחמניות החתוכות בתבנית אפייה 8 × 8 אינץ ' עם חמאה טובה. מכסים את המנה בחוזקה עם פלסטיק. (הבצק יכול להיות בקירור לילה בשלב זה.) לאפשר את הלחמניות לעלות בטמפרטורת החדר חם עד שהם נפוחים ולחצו בחוזקה אחד נגד השני, על 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
12
בעוד הלחמניות עולות, התאימו את מתלה התנור למיקום האמצעי התחתון וחיממו את התנור ל-350 ° F.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
13
הסר את עטיפת הפלסטיק מהצלחת ואופה את הלחמניות עד שהן חומות זהובות ונפוחות, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
14
מעבירים את צלחת האפייה למתלה תיל ולתת הלחמניות להתקרר לפחות 10 דקות, בזמן שאתה עושה את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
1
מחממים את החמאה ואת הסוכר החום בסיר בינוני על אש בינונית, ערבוב מדי פעם עד התערובת מבעבעת ונפוחה, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
להקציף בחלב מרוכז. מבשלים עד התערובת מצטמצמת עקביות עבה saucelike (התערובת צריכה מעיל האחורי של כף בקלות).
מרכיבים שתצטרך
קופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננתקופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננת
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
מקציפים ברום ופקאנים (אם משתמשים).
מרכיבים שתצטרך
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
דבש הדריםדבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
באמצעות מרית מתכת דקה, לשחרר את הלחמניות מן הצדדים ולהפוך אותם מתוך המנה (אבל לא להפריד אותם עדיין).
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
5
מעבירים אותם למגש וכפית חצי מרוטב הקרמל באופן שווה מעליהם. אפשר לרוטב להשרות במשך כ -10 דקות, ולאחר מכן לשרת, מושך את הלחמניות בנפרד עם האצבעות ומגיש רוטב קרמל נוסף בצד.הערה: הלחמניות ניתן להרכיב בלילה שלפני והניח במקרר לאחר הסדרת צלחת האפייה שלהם גלישה עם פלסטיק. כדי לאפות למחרת, לאפשר את הלחמניות לעלות בטמפרטורת החדר חם במשך 2 שעות לפני האפייה לפי ההוראות.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסיםאפרסקים פרוסים
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®