קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 30 דק.
מנות9
ציון בריאות7
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

רציני אוכל ' קרמל לחמניות דביקות

רציני אוכל ' קרמל לחמניות דביקות
זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -30 דקות. נסו קרמל-פקאן לחמניות דביקות, תאנים לחמניות דביקות עם זיגוג קרמל, ו קרמל מלוח לחמניות דביקות (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור הבצק: בקערה גדולה, לחמם את החמאה במיקרוגל בעוצמה בינונית עד שהוא פשוט נמס.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מוסיפים את היוגורט, הביצים, השמרים, המלח הכשר והסוכר ומקציפים עד שהמרכיבים משולבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
חבילת עוגת שכבות וניל קפואהחבילת עוגת שכבות וניל קפואה
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
3
מוסיפים את הקמח ומערבבים בכפית עץ עד שהבצק יוצר כדור.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
4
מעבירים לקערה של מערבל עומד מצויד מצורף וו בצק ללוש במהירות נמוכה במשך 10 דקות, הוספת קמח לפי הצורך עד הבצק רק בקושי מתרחק מן הצדדים של הקערה.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
מעבירים לקערה גדולה ומשומנת, מכסים בניילון נצמד, ומאפשרים לבצק לעלות עד להכפלת נפח, כ -2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
עבור המילוי: לאחר שהבצק עלה, לשלב את הסוכר החום, קינמון, וקמצוץ של מלח בקערה בינונית. להפוך את הבצק החוצה על משטח מקומח.
מרכיבים שתצטרך
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
נייר אורזנייר אורז
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
מגלגלים את הבצק לתוך מלבן 12 × 8 אינץ ' אפילו, עם הצד הארוך מולך.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
8
מברשת נמסה חמאה באופן שווה על פני השטח, משאיר גבול צר לאורך הקצה הארוך העליון.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
9
מורחים את סוכר הקינמון באופן שווה על פני האזור החמאה, באמצעות הידיים שלך בעדינות לעבוד אותו לקצוות.
מרכיבים שתצטרך
סוכר קינמוןסוכר קינמון
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
10
החל בקצה התחתון, לגלגל את המלבן ממך לתוך גליל הדוק 12 אינץ ' רחב. השאר את הצד התפר גליל למטה בזהירות אפילו את הצורה מרובע את הקצוות. באמצעות סכין חדה, לחתוך את-גליל לשלושה חלקים אפילו.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
11
חותכים כל חתיכה לשלושה חלקים נוספים כדי ליצור תשע לחמניות בסך הכל. מסדרים את הלחמניות החתוכות בתבנית אפייה 8 × 8 אינץ ' עם חמאה טובה. מכסים את המנה בחוזקה עם פלסטיק. (הבצק יכול להיות בקירור לילה בשלב זה.) לאפשר את הלחמניות לעלות בטמפרטורת החדר חם עד שהם נפוחים ולחצו בחוזקה אחד נגד השני, על 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
12
בעוד הלחמניות עולות, התאימו את מתלה התנור למיקום האמצעי התחתון וחיממו את התנור ל-350 ° F.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
13
הסר את עטיפת הפלסטיק מהצלחת ואופה את הלחמניות עד שהן חומות זהובות ונפוחות, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
14
מעבירים את צלחת האפייה למתלה תיל ולתת הלחמניות להתקרר לפחות 10 דקות, בזמן שאתה עושה את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
1
מחממים את החמאה ואת הסוכר החום בסיר בינוני על אש בינונית, ערבוב מדי פעם עד התערובת מבעבעת ונפוחה, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
להקציף בחלב מרוכז. מבשלים עד התערובת מצטמצמת עקביות עבה saucelike (התערובת צריכה מעיל האחורי של כף בקלות).
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה כחולים2 פאונד תפוחי אדמה כחולים
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
3
מקציפים ברום ופקאנים (אם משתמשים).
מרכיבים שתצטרך
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
דבש הדריםדבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
4
באמצעות מרית מתכת דקה, לשחרר את הלחמניות מן הצדדים ולהפוך אותם מתוך המנה (אבל לא להפריד אותם עדיין).
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
5
מעבירים אותם למגש וכפית חצי מרוטב הקרמל באופן שווה מעליהם. אפשר לרוטב להשרות במשך כ -10 דקות, ולאחר מכן לשרת, מושך את הלחמניות בנפרד עם האצבעות ומגיש רוטב קרמל נוסף בצד.הערה: הלחמניות ניתן להרכיב בלילה שלפני והניח במקרר לאחר הסדרת צלחת האפייה שלהם גלישה עם פלסטיק. כדי לאפות למחרת, לאפשר את הלחמניות לעלות בטמפרטורת החדר חם במשך 2 שעות לפני האפייה לפי ההוראות.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסיםאפרסקים פרוסים
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)