מברשת נמסה חמאה באופן שווה על פני השטח, משאיר גבול צר לאורך הקצה הארוך העליון.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
9
מורחים את סוכר הקינמון באופן שווה על פני האזור החמאה, באמצעות הידיים שלך בעדינות לעבוד אותו לקצוות.
מרכיבים שתצטרך
סוכר קינמון
20 עד 25 עלי תרד שלמים
10
החל בקצה התחתון, לגלגל את המלבן ממך לתוך גליל הדוק 12 אינץ ' רחב. השאר את הצד התפר גליל למטה בזהירות אפילו את הצורה מרובע את הקצוות. באמצעות סכין חדה, לחתוך את-גליל לשלושה חלקים אפילו.
חותכים כל חתיכה לשלושה חלקים נוספים כדי ליצור תשע לחמניות בסך הכל. מסדרים את הלחמניות החתוכות בתבנית אפייה 8 × 8 אינץ ' עם חמאה טובה. מכסים את המנה בחוזקה עם פלסטיק. (הבצק יכול להיות בקירור לילה בשלב זה.) לאפשר את הלחמניות לעלות בטמפרטורת החדר חם עד שהם נפוחים ולחצו בחוזקה אחד נגד השני, על 2 שעות.
מעבירים אותם למגש וכפית חצי מרוטב הקרמל באופן שווה מעליהם. אפשר לרוטב להשרות במשך כ -10 דקות, ולאחר מכן לשרת, מושך את הלחמניות בנפרד עם האצבעות ומגיש רוטב קרמל נוסף בצד.הערה: הלחמניות ניתן להרכיב בלילה שלפני והניח במקרר לאחר הסדרת צלחת האפייה שלהם גלישה עם פלסטיק. כדי לאפות למחרת, לאפשר את הלחמניות לעלות בטמפרטורת החדר חם במשך 2 שעות לפני האפייה לפי ההוראות.