רתיחה שרימפס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל לרתיחה שרימפס. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 1476 קלוריות, 52 גרם חלבון ו 128 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו אוזניים תירס, חמאה, תיבול פירות ים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו קליפות שרימפס קלות (חסילונים מרתיחים), רתיחה שרימפס, ו רתיחה שרימפס (מתכונים דומים).
הוראות
מעל חום גבוה, להביא 2 גלונים מים, 1/4 כוס פירות ים תיבול ו 1/8 Cajun תבלין לרתיחה.
מוסיפים את תפוחי האדמה ותירס ומבשלים עד שתפוחי האדמה רכים למגע, 15 עד 18 דקות. לאחר מכן, מוסיפים את הבצלים וממשיכים לבשל במשך 2 דקות. לאחר מכן, מוסיפים את הנקניקיות והשרימפס ומבשלים עד שהחסילון ורוד בהיר, 3 עד 5 דקות אחרונות.
הבא, בקערה גדולה, למזג את הנותרים 1/4 כוס פירות ים תיבול, 1/8 כוס Cajun תבלין עם החמאה.
להקציף יחד ולזרוק עם הרתיחה מבושל, משליך מעיל היטב.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם בחירות נהדרות לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא זינד-Humbrecht Calcaire פינו גריס. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 46 דולר.
![סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס]()
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.