שאריות חג ההודיה פניני
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו את שאריות חג ההודיה פניני. מתכון זה מכין 2 מנות עם 522 קלוריות, 13 גרם חלבון, ו 28 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 13% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה יהיה להיט שלך חג ההודיה אירוע. אם יש לכם חמאה, שוויצרית, רוטב חמוציות ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 25 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 38%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו גריל לחוץ חג ההודיה שאריות פניני, שאריות חג ההודיה טורקיה פסטו פניני, ו עוגת סיר שאריות חג ההודיה (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מורחים את החרדל על שתי פרוסות הלחם, ואז מניחים פרוסת גבינה על כל חתיכה. על פרוסה אחת מסדרים את ההודו ואת רוטב החמוציות. על הפרוסה השנייה, שכב על ההלבשה וכף את הרוטב מעל.
בזהירות לאחד את שני החצאים לתוך כריך אחד, ולאחר מכן להפיץ את הצד העליון של הלחם עם 1 כף החמאה.
הפוך את הכריך, בצד החמאה כלפי מטה, על יצרנית פניני חמה (או מחבת גריל או מחבת על אש בינונית-נמוכה).
מורחים את החלק העליון עם כף 1 הנותרים של חמאה.
סוגרים את יצרנית הפניני וצולים את הכריך עד שהלחם קרום וזהוב, המילויים חמים והגבינה נמסה. הפוך את הכריך באמצע הדרך כדי לצלות את הצד השני.
משוך אותו מהאש ופורס אותו לשניים! הכריך הזה הוא למות למענו.