שאריות מרק הודו (מבשל איטי)
שאריות מרק הודו (בישול איטי) עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 634 קלוריות, 83 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. . אם יש לכם עלי דפנה, גזר, גבעולי סלרי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. נסו סיר איטי, שאריות מרק עוף לחג ההודיה., שאריות של צ'ילי הודו., ו שאריות של תבשיל הודו בסיר הבישול האיטי. (מתכונים דומים).
הוראות
שלב מרק עוף, פגר תרנגול הודו, מגורי בצל, חצאי גזר, חצאי סלרי, ועלי דפנה בבישול איטי.
מבשלים גבוה במשך 4 שעות. בזהירות מסננים מרק, להשליך מוצקים, ולהעביר מרק לקערה. יש לשטוף סיר איטי.
יוצקים מרק בחזרה לתוך סיר איטי; מוסיפים גזר קצוץ, סלרי קצוץ ובצל קצוץ.
מוסיפים פסטה פנה לבישול איטי; מבשלים 2 1/2 שעות נוספות.
מערבבים בשר הודו ושמנת של מרק פטריות למרק ומבשלים 30 דקות נוספות.