שבבי חזיר
חזירי חזיר עשויות להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר ההזדקנות שלך. צופה בדמות שלך? מתכון ללא גלוטן וקטוגני זה מכיל 172 קלוריות , 11 גרם חלבון ו -13 גרם שומן למנה. מתאים ל-15 מנות. תמורת 79 סנט למנה , מתכון זה מכסה 13% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-25 דקות . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם יש לכם מיונז, טימין, אגוזי מלך ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון טוב של 42% . נסו גלגלי פסטו-חזיר עם אפרסקים בגריל , שביבות חזיר בקליפת פקאן עם רוטב חרדל קרולינה , ו- PB&J גלגלי חזיר (מתכונים דומים).
הוראות
מסירים את העור החיצוני הנייר מהשום (אין לקלף או להפריד את השיניים).
חותכים את פקעת השום מלמעלה.
מברישים בשמן. עטפו את הנורה בנייר כסף כבד.
אופים ב-425 מעלות למשך 30-35 דקות או עד לריכוך. מצננים 10-15 דקות.
סוחטים שום מרוכך לתוך קערה קטנה; מועכים עד לקבלת מרקם חלק. מערבבים פנימה מיונז וחלב במידת הצורך כדי להשיג מרקם קרמי. מכסים ומצננים לפחות 3 שעות.
במחבת גדולה מטגנים כרישה ב-1 כף שמן עד לריכוך; להסיר מהאש. מערבבים בבלנדר את הפטרוזיליה, גבינת הפרמזן, הטימין, המלח והפלפל. מוסיפים בהדרגה את השמן הנותר; לעבד עד לקבלת קרם.
מוסיפים תערובת אגוזי מלך וכרישה; מכסים וקוצצים גס. לְהַפְרִישׁ.
יוצרים חריץ לאורך בכל שקד עד למרחק של 1/2 אינץ' מהצד הנגדי. פתחו שקדים כך שהם ישכבו שטוחים; מכסים בניילון נצמד. משטחים ל-3/4 אינץ'. עוֹבִי; להסיר את הניילון.
מורחים את תערובת הכרישה עד 1 אינץ' מהקצוות.
מגלגלים מצד ארוך; לקשור עם חוט מטבח כדי לאבטח.
מניחים את התפר למטה על רשת בתבנית צלייה רדודה.
אופים, ללא כיסוי, ב-325 מעלות למשך 45-55 דקות או עד שמדחום בשר מצביע על 160 מעלות.
מניחים לעמוד במשך 15 דקות. מכסים ומצננים. זרוק מחרוזת; לחתוך בשר חזיר ל-1/2 אינץ'. פרוסות.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוזה מבעבע הם הבחירות המובילות שלי עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. ה-Billecart-Salmon Blanc de Blancs Grand Cru עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 80 דולר לבקבוק.
![בילקארט-סלמון בלאן דה בלאנס גרנד קרו]()
בילקארט-סלמון בלאן דה בלאנס גרנד קרו
המוס העדין של בועות עדינות מלווה באלגנטיות את נצנוץ צבע הזהב שלו. קובה שתפתיע אתכם בעוצמתה הטהורה של ניחוחות פירות יבשים, שקדים ואגוזי לוז טריים מעורבבים עם אלה של פירות בשר לבן. התחושה הקרמית של הבועה הקשורה לניחוחות של בריוש בחמאה וניחוחות מינרלים. גימור מתמשך עם מתיקות רעננה ואלגנטית. הבקבוק הנהדר הזה יהווה נישואים מושלמים עם קוויאר או צדפות משובחות, אבל גם עם דגים ופירות ים צלויים.