קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות15
ציון בריאות9
מגזין

שבבי חזיר

שבבי חזיר
חזירי חזיר עשויות להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר ההזדקנות שלך. צופה בדמות שלך? מתכון ללא גלוטן וקטוגני זה מכיל 172 קלוריות , 11 גרם חלבון ו -13 גרם שומן למנה. מתאים ל-15 מנות. תמורת 79 סנט למנה , מתכון זה מכסה 13% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-25 דקות . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם יש לכם מיונז, טימין, אגוזי מלך ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון טוב של 42% . נסו גלגלי פסטו-חזיר עם אפרסקים בגריל , שביבות חזיר בקליפת פקאן עם רוטב חרדל קרולינה , ו- PB&J גלגלי חזיר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מסירים את העור החיצוני הנייר מהשום (אין לקלף או להפריד את השיניים).
מרכיבים שתצטרך
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
שום גויה®שום גויה®
2
חותכים את פקעת השום מלמעלה.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
3
מברישים בשמן. עטפו את הנורה בנייר כסף כבד.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
4
אופים ב-425 מעלות למשך 30-35 דקות או עד לריכוך. מצננים 10-15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
סוחטים שום מרוכך לתוך קערה קטנה; מועכים עד לקבלת מרקם חלק. מערבבים פנימה מיונז וחלב במידת הצורך כדי להשיג מרקם קרמי. מכסים ומצננים לפחות 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
שום גויה®שום גויה®
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
במחבת גדולה מטגנים כרישה ב-1 כף שמן עד לריכוך; להסיר מהאש. מערבבים בבלנדר את הפטרוזיליה, גבינת הפרמזן, הטימין, המלח והפלפל. מוסיפים בהדרגה את השמן הנותר; לעבד עד לקבלת קרם.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיפים תערובת אגוזי מלך וכרישה; מכסים וקוצצים גס. לְהַפְרִישׁ.
מרכיבים שתצטרך
מקלות קינמון קצריםמקלות קינמון קצרים
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
8
יוצרים חריץ לאורך בכל שקד עד למרחק של 1/2 אינץ' מהצד הנגדי. פתחו שקדים כך שהם ישכבו שטוחים; מכסים בניילון נצמד. משטחים ל-3/4 אינץ'. עוֹבִי; להסיר את הניילון.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
9
מורחים את תערובת הכרישה עד 1 אינץ' מהקצוות.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
10
מגלגלים מצד ארוך; לקשור עם חוט מטבח כדי לאבטח.
מרכיבים שתצטרך
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
3 ראשי שום, חצויים אופקית3 ראשי שום, חצויים אופקית
11
מניחים את התפר למטה על רשת בתבנית צלייה רדודה.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
12
אופים, ללא כיסוי, ב-325 מעלות למשך 45-55 דקות או עד שמדחום בשר מצביע על 160 מעלות.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
13
מניחים לעמוד במשך 15 דקות. מכסים ומצננים. זרוק מחרוזת; לחתוך בשר חזיר ל-1/2 אינץ'. פרוסות.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
14
מגישים עם מיונז שום.
מרכיבים שתצטרך
איוליאיולי

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

יין מבעבע ורוזה מבעבע הם הבחירות המובילות שלי עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. ה-Billecart-Salmon Blanc de Blancs Grand Cru עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 80 דולר לבקבוק.
בילקארט-סלמון בלאן דה בלאנס גרנד קרו
בילקארט-סלמון בלאן דה בלאנס גרנד קרו
המוס העדין של בועות עדינות מלווה באלגנטיות את נצנוץ צבע הזהב שלו. קובה שתפתיע אתכם בעוצמתה הטהורה של ניחוחות פירות יבשים, שקדים ואגוזי לוז טריים מעורבבים עם אלה של פירות בשר לבן. התחושה הקרמית של הבועה הקשורה לניחוחות של בריוש בחמאה וניחוחות מינרלים. גימור מתמשך עם מתיקות רעננה ואלגנטית. הבקבוק הנהדר הזה יהווה נישואים מושלמים עם קוויאר או צדפות משובחות, אבל גם עם דגים ופירות ים צלויים.