לאפות לזניה פלורנטין שבור יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה משמש 4. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 78 גרם חלבון, 63 גרם שומן, ובסך הכל של 1336 קלוריות. המתכון הזה מכסה 63% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם שן שום, אטריות לזניה ללא רתיחה, אגוז מוסקט וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש במנגולד אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם קינוח מטע תפוחים כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -15 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 83%. הציון הזה מרהיב. נסו לזניה שבורה עם פסטו אגוז, לזניה שבורה עם רוטב עגבניות קישואים, ו לזניה שבורה עם פסטו פטרוזיליה, חסה ותפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
ממיסים את החמאה בסיר בינוני על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
4
מפזרים את הקמח על החמאה המומסת, מקציפים לשלב, ומבשלים כ 1 דקה. מקציפים לאט את החלב לתערובת קמח החמאה, מתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט ומבשלים כמה דקות להסמכה. מערבבים פנימה מחצית מהפרמיג ' אנו (בערך 3/4 כוס). הניחו את הרוטב בצד.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano Reggiano
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
מחממים את האבו במחבת ברזל יצוק גדולה על אש בינונית-גבוהה. זורקים פנימה את שן השום הסדוקה ומבשלים דקה או שתיים כדי לשחרר את הארומה והטעם שלה.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
1 כוס סוכר לבן
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיפים את המנגולד ומבשלים, הופכים מדי פעם לנבול, 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצרי
7
מוסיפים את התרד כמה חופנים בכל פעם, נובלים כל אצווה לפני שמוסיפים עוד. מתבלים את הירוקים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
ירוק
8
שוברים את יריעות הפסטה לחתיכות גדולות. זורקים אותם לתבנית עם הירוקים ונותנים להם ערבוב טוב לשילובם.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניה
ירוק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
9
יוצקים את הרוטב למחבת, מערבבים שוב כדי לשלב הכל בצורה אחידה. מחליקים את החלק העליון כלפי מטה ומפזרים את יתרת 3/4 כוס הפרמיג ' אנו למחבת. מכסים את המחבת בנייר כסף, מעבירים לתנור ואופים את הלזניה למשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano Reggiano
עצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוף
שרימפס מוקפץ
10
מוציאים את נייר הכסף מהתבנית ונותנים לו לסיים את הבישול ללא כיסוי במשך כ -15 דקות נוספות להשחמת הגבינה.