שבור פלורנטין לזניה אופים
לאפות לזניה פלורנטין שבור יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה משמש 4. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 78 גרם חלבון, 63 גרם שומן, ובסך הכל של 1336 קלוריות. המתכון הזה מכסה 63% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם שן שום, אטריות לזניה ללא רתיחה, אגוז מוסקט וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש במנגולד אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם קינוח מטע תפוחים כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -15 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 83%. הציון הזה מרהיב. נסו לזניה שבורה עם פסטו אגוז, לזניה שבורה עם רוטב עגבניות קישואים, ו לזניה שבורה עם פסטו פטרוזיליה, חסה ותפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס.
ממיסים את החמאה בסיר בינוני על אש בינונית.
מפזרים את הקמח על החמאה המומסת, מקציפים לשלב, ומבשלים כ 1 דקה. מקציפים לאט את החלב לתערובת קמח החמאה, מתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט ומבשלים כמה דקות להסמכה. מערבבים פנימה מחצית מהפרמיג ' אנו (בערך 3/4 כוס). הניחו את הרוטב בצד.
מחממים את האבו במחבת ברזל יצוק גדולה על אש בינונית-גבוהה. זורקים פנימה את שן השום הסדוקה ומבשלים דקה או שתיים כדי לשחרר את הארומה והטעם שלה.
מוסיפים את המנגולד ומבשלים, הופכים מדי פעם לנבול, 2 דקות.
מוסיפים את התרד כמה חופנים בכל פעם, נובלים כל אצווה לפני שמוסיפים עוד. מתבלים את הירוקים במלח ופלפל.
שוברים את יריעות הפסטה לחתיכות גדולות. זורקים אותם לתבנית עם הירוקים ונותנים להם ערבוב טוב לשילובם.
יוצקים את הרוטב למחבת, מערבבים שוב כדי לשלב הכל בצורה אחידה. מחליקים את החלק העליון כלפי מטה ומפזרים את יתרת 3/4 כוס הפרמיג ' אנו למחבת. מכסים את המחבת בנייר כסף, מעבירים לתנור ואופים את הלזניה למשך 30 דקות.
מוציאים את נייר הכסף מהתבנית ונותנים לו לסיים את הבישול ללא כיסוי במשך כ -15 דקות נוספות להשחמת הגבינה.