קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות79
מגזין

שבור פלורנטין לזניה אופים

שבור פלורנטין לזניה אופים
לאפות לזניה פלורנטין שבור יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה משמש 4. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 78 גרם חלבון, 63 גרם שומן, ובסך הכל של 1336 קלוריות. המתכון הזה מכסה 63% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם שן שום, אטריות לזניה ללא רתיחה, אגוז מוסקט וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש במנגולד אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם קינוח מטע תפוחים כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -15 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 83%. הציון הזה מרהיב. נסו לזניה שבורה עם פסטו אגוז, לזניה שבורה עם רוטב עגבניות קישואים, ו לזניה שבורה עם פסטו פטרוזיליה, חסה ותפוחי אדמה (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
ממיסים את החמאה בסיר בינוני על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מפזרים את הקמח על החמאה המומסת, מקציפים לשלב, ומבשלים כ 1 דקה. מקציפים לאט את החלב לתערובת קמח החמאה, מתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט ומבשלים כמה דקות להסמכה. מערבבים פנימה מחצית מהפרמיג ' אנו (בערך 3/4 כוס). הניחו את הרוטב בצד.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
5
מחממים את האבו במחבת ברזל יצוק גדולה על אש בינונית-גבוהה. זורקים פנימה את שן השום הסדוקה ומבשלים דקה או שתיים כדי לשחרר את הארומה והטעם שלה.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
יוקוןיוקון
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים את המנגולד ומבשלים, הופכים מדי פעם לנבול, 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצריChard שוויצרי
7
מוסיפים את התרד כמה חופנים בכל פעם, נובלים כל אצווה לפני שמוסיפים עוד. מתבלים את הירוקים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
ירוקירוק
8
שוברים את יריעות הפסטה לחתיכות גדולות. זורקים אותם לתבנית עם הירוקים ונותנים להם ערבוב טוב לשילובם.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
ירוקירוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
יוצקים את הרוטב למחבת, מערבבים שוב כדי לשלב הכל בצורה אחידה. מחליקים את החלק העליון כלפי מטה ומפזרים את יתרת 3/4 כוס הפרמיג ' אנו למחבת. מכסים את המחבת בנייר כסף, מעבירים לתנור ואופים את הלזניה למשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
10
מוציאים את נייר הכסף מהתבנית ונותנים לו לסיים את הבישול ללא כיסוי במשך כ -15 דקות נוספות להשחמת הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי