שויו ראמן
המתכון Shoyu ראמן יכול לספק הכמיהה היפנית שלך בערך 45 דקות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 1035 קלוריות, 101 גרם חלבון ו 65 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %50 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מים, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו ראמן Shoyu, ראמן Shoyu, ו עוף שויו (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את המרק: בתוך סיר גדול, לשלב את העוף, צלעות, כרישה, זנגביל, שום, מים shoyu. מביאים לרתיחה.
בינתיים, במחבת, מחממים את השמן. מתבלים את קת החזיר במלח ומחממים אותו היטב מכל הצדדים על חום גבוה, 12 דקות; מעבירים לעציץ. מבשלים את המרק על חום נמוך בינוני במשך 2 שעות, עד התחת חזיר וצלעות הם רק רך; לרפרף כל חלאה שעולה על פני השטח.
מעבירים את קת החזיר וצלעות למגש ומקררים. מסננים את המרק וזורקים את המוצקים הנותרים.
הוסף את קומבו ומבשל על חום נמוך בינוני במשך 1 שעה ו 30 דקות.
בואו להתקרר, ואז לקרר את המרק לילה.
למחרת, להכין את הראמן: מחממים את המטגן. לרפרף את השומן של מרק ולהשליך את קומבו. להביא את המרק לרתיחה. מתבלים עם שו וחמים.
להתיר את קת החזיר ולפרוס אותו על פני התבואה 1/3 אינץ ' עבה.
חותכים את הצלעות בין העצמות. מסדרים את פרוסות חזיר וצלעות על תבנית אפייה גדולה ומברשת עם shoyu. מטאטאים 8 אינץ ' מהחום במשך 3 דקות, פונה פעם אחת, עד הבשר פריך; לשמור על חום.
מחלקים את האטריות המבושלות בין 8 קערות ומצקת 1 1/2 כוסות של מרק לתוך כל אחד.
מסננים את הביצים, חותכים כל אחד לחצי לאורכו ושמים חצי בכל קערה. מסדרים 2 פרוסות של קת חזיר ו 1 צלע בכל קערה ומקשטים עם בצל ירוק ונורי.
מגישים את הראמן מיד, עובר את חומץ האורז וטוגראשי ליד השולחן.