קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות40
מגזין

שויו ראמן

שויו ראמן
המתכון Shoyu ראמן יכול לספק הכמיהה היפנית שלך בערך 45 דקות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 1035 קלוריות, 101 גרם חלבון ו 65 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %50 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מים, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו ראמן Shoyu, ראמן Shoyu, ו עוף שויו (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך את המרק: בתוך סיר גדול, לשלב את העוף, צלעות, כרישה, זנגביל, שום, מים shoyu. מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
2
בינתיים, במחבת, מחממים את השמן. מתבלים את קת החזיר במלח ומחממים אותו היטב מכל הצדדים על חום גבוה, 12 דקות; מעבירים לעציץ. מבשלים את המרק על חום נמוך בינוני במשך 2 שעות, עד התחת חזיר וצלעות הם רק רך; לרפרף כל חלאה שעולה על פני השטח.
מרכיבים שתצטרך
3
מעבירים את קת החזיר וצלעות למגש ומקררים. מסננים את המרק וזורקים את המוצקים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
4
החזר את המרק לסיר.
מרכיבים שתצטרך
5
הוסף את קומבו ומבשל על חום נמוך בינוני במשך 1 שעה ו 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6
בואו להתקרר, ואז לקרר את המרק לילה.
מרכיבים שתצטרך
7
למחרת, להכין את הראמן: מחממים את המטגן. לרפרף את השומן של מרק ולהשליך את קומבו. להביא את המרק לרתיחה. מתבלים עם שו וחמים.
מרכיבים שתצטרך
8
להתיר את קת החזיר ולפרוס אותו על פני התבואה 1/3 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
9
חותכים את הצלעות בין העצמות. מסדרים את פרוסות חזיר וצלעות על תבנית אפייה גדולה ומברשת עם shoyu. מטאטאים 8 אינץ ' מהחום במשך 3 דקות, פונה פעם אחת, עד הבשר פריך; לשמור על חום.
מרכיבים שתצטרך
10
מחלקים את האטריות המבושלות בין 8 קערות ומצקת 1 1/2 כוסות של מרק לתוך כל אחד.
מרכיבים שתצטרך
11
מוסיף את התרד בערימות.
מרכיבים שתצטרך
12
מסננים את הביצים, חותכים כל אחד לחצי לאורכו ושמים חצי בכל קערה. מסדרים 2 פרוסות של קת חזיר ו 1 צלע בכל קערה ומקשטים עם בצל ירוק ונורי.
מרכיבים שתצטרך
13
מגישים את הראמן מיד, עובר את חומץ האורז וטוגראשי ליד השולחן.
מרכיבים שתצטרך

יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג

אסיה עובד ממש טוב עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו ריזלינג. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. אתה יכול לנסות Tanian et וינסנט Careme Terre Brulee Chenin Blanc. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.
Tania et Vincent Careme Terre Brulee Chenin Blanc
Tania et Vincent Careme Terre Brulee Chenin Blanc
# 65 יין צופה העליון 100 של 2019a קהל נעים Chenin Blanc לכל אירוע, זה בקבוק שופע מספק הערות של יערה והדרים אשר מאוזנים על ידי חומציות בהירה, חלקה.