המתכון שום בר קארי שעועית לבנה יכול לספק הכמיהה ההודית שלך בערך 45 דקות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. מנה אחת מכילה עד 12 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 286 קלוריות. גשו לסופר וקנו בצל, מיץ של סיד, פחיות עגבניות שזיף, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב המיץ של סיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מיץ חמוציות-מיץ תפוזים ברד כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, מתכונים דומים: שום בר וקארי שעועית לבנה, פטריות בר ועוגת שעועית לבנה, ו מרק שעועית לבנה עם ארוגולה פראית & Meyer Lemon.
הוראות
1
יש את השעועית מוכנה podded, או מבושל אם באמצעות שעועית יבשה.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונלי
2
מחממים את השמן במחבת כבדה גדולה על חום בינוני-נמוך ומזיעים את הבצל עד רך ושקוף.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
במחבת נפרדת, לחמם את כל זרעי התבלינים עד שהם משחררים את הניחוח שלהם ופשוט להתחיל לקפוץ במחבת. עצה לתוך מרגמה לטחון עם העלי בעוד עדיין חם.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלי
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיפים את התבלינים החמים לבצל הרך יחד עם הצ ' ילי, עלי קארי, עלי ליים ושורש כוסברה טחון. מבשלים עוד 5 דקות על אש נמוכה למדי, ולאחר מכן להוסיף את השום כתוש, jaggery, מיץ ליים, ורוטב דגים. מערבבים היטב ומבשלים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עלי קארי
עלי ליים
רוטב דגים
אבוקדו האס מעוך קלות
1 ק"ג טורטיות דה מאיז
Jaggery
6 עגבניות, קלופות וקצוצות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
צ'יפס קינמון וייטנאמי
5
מוסיפים את העגבניות, מערבבים היטב ומבשלים עוד 10 דקות, ואז מוסיפים את השעועית המיובשת הטרייה או המבושלת וחלב קוקוס. מבשלים בעדינות במשך 10 עד 15 דקות (או עד השעועית הם מכרז אם בישול טרי).
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
תוספות, אופציונלי
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
6
בעוד הקארי הוא בישול, לשטוף את שום בר טוב מאוד, לקטוף על כל עלה ביסודיות כי הם יכולים לשאת אבנים קטנות.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
בצל לבן, חתוך לקוביות
7
כמה דקות לפני הגשת הקארי, מוסיפים את שום הבר ומבשלים עד שהוא רק נבול ורך. לא לבשל אותו יתר על המידה—שום בר צריך להיות בהיר ותוסס. לטעום ולהתאים את התיבול במידת הצורך. קארי זה צריך להיות רך, ריחני, מתוק בעדינות, חד, מלוח, עם מספיק חום כדי לחמם אותך…
אסיה עובד ממש טוב עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו ריזלינג. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. אתה יכול לנסות דוד & נדיה Chenin Blanc. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 36 דולר לבקבוק.