שום בר וקארי שעועית לבנה
המתכון שום בר קארי שעועית לבנה יכול לספק הכמיהה ההודית שלך בערך 45 דקות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. מנה אחת מכילה עד 12 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 286 קלוריות. גשו לסופר וקנו בצל, מיץ של סיד, פחיות עגבניות שזיף, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב המיץ של סיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מיץ חמוציות-מיץ תפוזים ברד כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, מתכונים דומים: שום בר וקארי שעועית לבנה, פטריות בר ועוגת שעועית לבנה, ו מרק שעועית לבנה עם ארוגולה פראית & Meyer Lemon.
הוראות
יש את השעועית מוכנה podded, או מבושל אם באמצעות שעועית יבשה.
מחממים את השמן במחבת כבדה גדולה על חום בינוני-נמוך ומזיעים את הבצל עד רך ושקוף.
במחבת נפרדת, לחמם את כל זרעי התבלינים עד שהם משחררים את הניחוח שלהם ופשוט להתחיל לקפוץ במחבת. עצה לתוך מרגמה לטחון עם העלי בעוד עדיין חם.
מוסיפים את התבלינים החמים לבצל הרך יחד עם הצ ' ילי, עלי קארי, עלי ליים ושורש כוסברה טחון. מבשלים עוד 5 דקות על אש נמוכה למדי, ולאחר מכן להוסיף את השום כתוש, jaggery, מיץ ליים, ורוטב דגים. מערבבים היטב ומבשלים 5 דקות.
מוסיפים את העגבניות, מערבבים היטב ומבשלים עוד 10 דקות, ואז מוסיפים את השעועית המיובשת הטרייה או המבושלת וחלב קוקוס. מבשלים בעדינות במשך 10 עד 15 דקות (או עד השעועית הם מכרז אם בישול טרי).
בעוד הקארי הוא בישול, לשטוף את שום בר טוב מאוד, לקטוף על כל עלה ביסודיות כי הם יכולים לשאת אבנים קטנות.
כמה דקות לפני הגשת הקארי, מוסיפים את שום הבר ומבשלים עד שהוא רק נבול ורך. לא לבשל אותו יתר על המידה—שום בר צריך להיות בהיר ותוסס. לטעום ולהתאים את התיבול במידת הצורך. קארי זה צריך להיות רך, ריחני, מתוק בעדינות, חד, מלוח, עם מספיק חום כדי לחמם אותך…
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA