שום ואורגנו צלעות חזיר בייבי
אם יש לכם צלעות חזיר גב תינוק, פלפל קאיין, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו שום ואורגנו צלעות חזיר בייבי, צלעות הגב של דן-אתה יכול לעשות צלעות טעימות, ו צלעות בייבי גב (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הצלעות במחבת צלייה או על תבנית אפייה בשכבה אחת. בקערה, לשלב את השום, אורגנו, קאיין, מלח, ושמן ומערבבים היטב. מכסים את שני הצדדים של הצלעות עם תערובת שום ואורגנו, ציפוי שווה.
צלי בתנור במשך 1 שעה מרפרף פעם אחת אחרי 30 דקות.
הסר ותן מנוחה, מכוסה, במשך 10 דקות. שמור חמישית של הצלעות (כ 5 או 6 צלעות) לשימוש נוסף.