קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות20
ציון בריאות2
מגזין

שום עשבי תיבול גבינה פטריות ממולאות

שום עשבי תיבול גבינה פטריות ממולאות
פטריות ממולאות גבינת עשב שום עשויות להיות רק ההר ד ' אובר שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 128 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 20 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 4% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 8 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וראשוני דיאטה. גשו לסופר וקנו שום וגבינת עשבי תיבול, גבינת פרמזן, שמן זית, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה הביא לך את כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 50 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 26%. הציון הזה די גרוע. נסו פטריות ממולאות עשבי תיבול וגבינה, פטריות ממולאות עשבי תיבול וגבינת עיזים, ו גבינת שום שחורה ופטריות פורטבלו ממולאות הודו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 325 מעלות צלזיוס (165 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2
שלב בקערה את ממרח הגבינה, גבינת השמנת ו -1 / 2 חבילת גבינת פרמזן עד לקבלת תערובת אחידה; מכסים ומקררים.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
11 עד 12 פלפלי בננה מתוקים11 עד 12 פלפלי בננה מתוקים
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מניחים את שמן הזית בקערה. טובלים כל פטריה בשמן, מכסים לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מניחים את הפטרייה עם הפנים כלפי מטה על תבנית מרופדת בנייר אפייה. מכסים פטריות עם גיליון נוסף של נייר קלף.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
5
אופים בתנור שחומם מראש עד שהוא רך, כ-12 דקות.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
6
מוציאים מהתנור ומאפשרים לפטריות להתקרר מעט. מרפדים את נייר האפייה בגיליון נקי של נייר קלף. ממלאים יתר על המידה כל כובע פטריות בתערובת הגבינה המוכנה ומסדרים על תבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעובדתגבינה מעובדת
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
7
מחזירים את תבנית האפייה לתנור וממשיכים לאפות עד שהגבינה נמסה, כ -12 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
8
מפזרים את יתרת 1/2 החבילה גבינת פרמזן לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן