קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות20
ציון בריאות2
מגזין

שום עשבי תיבול גבינה פטריות ממולאות

שום עשבי תיבול גבינה פטריות ממולאות
פטריות ממולאות גבינת עשב שום עשויות להיות רק ההר ד ' אובר שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 128 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 20 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 4% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 8 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וראשוני דיאטה. גשו לסופר וקנו שום וגבינת עשבי תיבול, גבינת פרמזן, שמן זית, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה הביא לך את כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 50 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 26%. הציון הזה די גרוע. נסו פטריות ממולאות עשבי תיבול וגבינה, פטריות ממולאות עשבי תיבול וגבינת עיזים, ו גבינת שום שחורה ופטריות פורטבלו ממולאות הודו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 325 מעלות צלזיוס (165 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
שלב בקערה את ממרח הגבינה, גבינת השמנת ו -1 / 2 חבילת גבינת פרמזן עד לקבלת תערובת אחידה; מכסים ומקררים.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
11 עד 12 פלפלי בננה מתוקים11 עד 12 פלפלי בננה מתוקים
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מניחים את שמן הזית בקערה. טובלים כל פטריה בשמן, מכסים לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מניחים את הפטרייה עם הפנים כלפי מטה על תבנית מרופדת בנייר אפייה. מכסים פטריות עם גיליון נוסף של נייר קלף.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
5
אופים בתנור שחומם מראש עד שהוא רך, כ-12 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
מוציאים מהתנור ומאפשרים לפטריות להתקרר מעט. מרפדים את נייר האפייה בגיליון נקי של נייר קלף. ממלאים יתר על המידה כל כובע פטריות בתערובת הגבינה המוכנה ומסדרים על תבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעובדתגבינה מעובדת
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
מחזירים את תבנית האפייה לתנור וממשיכים לאפות עד שהגבינה נמסה, כ -12 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
מפזרים את יתרת 1/2 החבילה גבינת פרמזן לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן