קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות8
ציון בריאות26
מגזין

שום-צ'ילה גריל טורקיה ירכיים

שום-צ'ילה גריל טורקיה ירכיים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל שום צ'ילה גריל טורקיה הירכיים. מתאים ל-8 מנות. מנה זו מכילה כ 27 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 275 קלוריות. אם יש לך שמן זית, שיני שום, ירכיים טורקיה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. מתכון זה מ Epicurious יש 369 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות זה מושלם עבור יום העצמאות. נסו הודו בגריל ובוק צ'וי עם רוטב שום צ' ילה, ירכיים עוף בגריל Cacciatore עם תפוחי אדמה שום מרוסק סופר, ו צ'ילה ותבלינים הודו בגריל (מתכונים דומים).

הוראות

1
משוך את עור טורקיה להקפיא בשקית ניילון resealable קטנה. (אתה יכול להשתמש בעור כדי להפוך cracklings לסלט כרוב גרוסים שלנו עם Cracklings עור טורקיה.)
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
כרובכרוב
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
2
חותכים את עצם הירך מכל ירך ולשמור בשקית פלסטיק resealable אחרת במקפיא עבור מלאי בעתיד.
מרכיבים שתצטרך
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
2 בצל ירוק טחון2 בצל ירוק טחון
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
3
מחית שום למשחה עם 2 כפיות מלח במרגמה ועלי או בשר טחון ומחית למשחה עם סכין כבדה.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
בשר טחוןבשר טחון
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
4
לטאטא יחד את הדבק עם אבקת צ ' ילי, כמון, ושמן זית ולהפיץ אותו על כל הירכיים בתבנית אפייה. מכסים את המנה ומשרים את הירכיים, מקורר, לפחות 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
¼ כפית אורגנו¼ כפית אורגנו
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
הכן גריל לבישול ישיר-חום מעל פחם בינוני-חם( בינוני-גבוה עבור גז); ראה הליך צלייה, להלן.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
6
מתלה גריל שמן, ואז גריל ירכיים (לכסות רק אם באמצעות גריל גז), פונה פעם או פעמיים, עד מדחום רושם 77°, 15 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
7
העברה לצלחת ולתת לעמוד 5 עד 10 דקות לפני חיתוך.
1
הוראות גריל פחם:פתחי אוורור פתוחים בתחתית הגריל. אור starter ארובה גדולה מלאה פחם (עדיף עץ).
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
2
לישיר-
3
הוראות חום: כאשר גחלים מוארים, לזרוק אותם על פני מתלה תחתון, משאיר שטח ללא גחלים בצד אחד של הגריל שווה לגודל של האוכל להיות בגריל שבו אוכל ניתן להעביר במקרה של כל התלקחות קופצים.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
4
כאשר פחם הופך לבן אפרפר (להתחיל לבדוק גחלים לאחר 15 דקות), הגריל יהיה החם ביותר שלה ואז יתחיל להתקרר. זה יהיה בטמפרטורה בינונית-חמה נכונה כאשר אתה יכול להחזיק את היד 5 אינץ ' מעל מתלה הגריל (ישירות מעל הגחלים) במשך 3 עד 4 שניות.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
5
הוראות גריל גז:מחממים את כל המבערים על גבוה, מכוסה, 10 דקות, ולאחר מכן להתאים את החום על פי המתכון.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
1
* ירכיים יכולות גם להיות צלויות. מסדרים אותם על מחבת גיליון מצופה רדיד ומטגנים על 4 עד 5 סנטימטרים מהחום, פונה פעם או פעמיים, עד רושמת מדחום 77°, 15 עד 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)