שום-צ'ילה גריל טורקיה ירכיים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל שום צ'ילה גריל טורקיה הירכיים. מתאים ל-8 מנות. מנה זו מכילה כ 27 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 275 קלוריות. אם יש לך שמן זית, שיני שום, ירכיים טורקיה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. מתכון זה מ Epicurious יש 369 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות זה מושלם עבור יום העצמאות. נסו הודו בגריל ובוק צ'וי עם רוטב שום צ' ילה, ירכיים עוף בגריל Cacciatore עם תפוחי אדמה שום מרוסק סופר, ו צ'ילה ותבלינים הודו בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
משוך את עור טורקיה להקפיא בשקית ניילון resealable קטנה. (אתה יכול להשתמש בעור כדי להפוך cracklings לסלט כרוב גרוסים שלנו עם Cracklings עור טורקיה.)
חותכים את עצם הירך מכל ירך ולשמור בשקית פלסטיק resealable אחרת במקפיא עבור מלאי בעתיד.
מחית שום למשחה עם 2 כפיות מלח במרגמה ועלי או בשר טחון ומחית למשחה עם סכין כבדה.
לטאטא יחד את הדבק עם אבקת צ ' ילי, כמון, ושמן זית ולהפיץ אותו על כל הירכיים בתבנית אפייה. מכסים את המנה ומשרים את הירכיים, מקורר, לפחות 2 שעות.
הכן גריל לבישול ישיר-חום מעל פחם בינוני-חם( בינוני-גבוה עבור גז); ראה הליך צלייה, להלן.
מתלה גריל שמן, ואז גריל ירכיים (לכסות רק אם באמצעות גריל גז), פונה פעם או פעמיים, עד מדחום רושם 77°, 15 עד 25 דקות.
העברה לצלחת ולתת לעמוד 5 עד 10 דקות לפני חיתוך.
הוראות גריל פחם:פתחי אוורור פתוחים בתחתית הגריל. אור starter ארובה גדולה מלאה פחם (עדיף עץ).
הוראות חום: כאשר גחלים מוארים, לזרוק אותם על פני מתלה תחתון, משאיר שטח ללא גחלים בצד אחד של הגריל שווה לגודל של האוכל להיות בגריל שבו אוכל ניתן להעביר במקרה של כל התלקחות קופצים.
כאשר פחם הופך לבן אפרפר (להתחיל לבדוק גחלים לאחר 15 דקות), הגריל יהיה החם ביותר שלה ואז יתחיל להתקרר. זה יהיה בטמפרטורה בינונית-חמה נכונה כאשר אתה יכול להחזיק את היד 5 אינץ ' מעל מתלה הגריל (ישירות מעל הגחלים) במשך 3 עד 4 שניות.
הוראות גריל גז:מחממים את כל המבערים על גבוה, מכוסה, 10 דקות, ולאחר מכן להתאים את החום על פי המתכון.
* ירכיים יכולות גם להיות צלויות. מסדרים אותם על מחבת גיליון מצופה רדיד ומטגנים על 4 עד 5 סנטימטרים מהחום, פונה פעם או פעמיים, עד רושמת מדחום 77°, 15 עד 25 דקות.